HästnetHästnet

Vackert toppstammat sto e.Capriolo VDL

Herrljunga
5 dagar
70 000 kr
Detaljer
Annons ID
1932581
Visningar
1237
Favoriter
53
Plats
Larv, Vara
Annonstyp
Till salu
Födelseår
2022
Inriktning
Kön
Sto
Mankhöjd
168 cm
Namn
Aco's Ciervas Girl BGS
Ras
Varmblod (Halvblod)
Ursprung
Sverige
Beskrivning
Aco’s Ciervas Girl BGS (Siv), Sto - född 2022. 
En vacker tjej efter Capriolo VDL (e.Cohinoor VDL - Mr. Blue) - Acocerto - Caletto I. Siv förväntas att bli runt 168-170 cm.
 Siv är en vacker tjej som syns i mängden med sin feminina utstrålning. 
Siv visade det lilla extra redan första gången hon löshoppade med en fin inställning! Hon är snäll att hantera och visar ett fin temperament. Siv går idag på bete med jämnåriga kompisar och anpassar sig fint i flock. Hon är internationellt vaccinerad, regelbundet avmaskad, verkad regelbundet sen föl av godkänd hovslagare och snäll att lasta och köra. Hon är försäkrad i Dunstan och är även Breeders trophy ansluten. Hon är snäll i hantering så som leda, lasta, vistas runt och ger det lilla extra tillbaka när hon finner trygghet. Sivs mamma är Acocerto’s Girl (e.Acocerto-Caletto I).
Detta sto var tredje placerad på tyska stochampionatet som 3-åring och kom där efter till Sverige. I Sverige har hon tävlats upp till 130 cm klasser innan en skada satte stopp för vidare tävlande och sattes då i avelsboxen.
Hon har en fin hoppteckning med bra avstamp, modig och en bra tävlingvilja. En bra egen motor och god samarbetsförmåga. Sivs pappa Capriolo VDL godkändes vid Bruksprovet i SWB 2020.  Han berömdes bl a för sin fina typ och belönades med 9,0 på huvud, hals och bål. Galoppen fick betyget 8,5 och berömdes av såväl nämnden som vid testridningen. Tävlades framgångsrikt med Magnus Österlund som 5- och 6-åring innan han fortsatte en internationell karriär. Siv är en smart häst med ett hjärta av guld och vill komma till en familj som vill ta tillvara på hans utvecklingspotential. I rätt händer kommer denna häst att bli en guldklimp! Seriös intresserande ryttare är välkommen att ringa eller skicka meddelande, ej foder/utlåning. Hem och smidig försäljning prioriteras! Siv kan stå kvar till självkostnadspris om så önskas. 70 000 inkl moms - säljes av uppfödare. För mer information hör gärna av er.

Stamtavla

Far

Far (e)Capriolo VDL
eeCohinnor VDL
euGoklahoma VDL

Mor

Mor (u)Inte tillgänglig
ueAcocerto
uuCaletto I
Linn B.
Herrljunga
3 dagar
Medlem sedan:14 år
Linn B.
Verifierad genom:
Telefon
E-post
Google
Facebook
Inför Ditt Köp
Liknande annonser
70 000 kr
Linn B.
Herrljunga
3 dagar
Medlem sedan:14 år
Linn B.
Verifierad genom:
Telefon
E-post
Google
Facebook
Inför Ditt Köp