Sökresultat  /   Antal: 2038

Sökresultat  Antal: 2038

Bästa vän, tränings- och tävlingskompis
Premium 2 1

Bästa vän, tränings- och tävlingskompis

 • Leksand
 • Hoppning + 1
 • Övriga
55 000 kr

På grund av övergång till stor häst är fina Tristan till salu. Han är sparsamt tävlad i hoppning LC men tränas högre. Han är utbildad LA dressyr, men inte startad pga ryttarens ointresse. Han har hos förra ägaren tävlat fälttävlan, men ej hos oss. Han tränas regelbundet i hoppning och dressyr och rids ofta ut. Han har fina lovord av våra tränare, hovslagare, massör och equiterapeut. Han har varit i vår ägo sedan 2015. Tristan är en ponny med glimten i ögat. Han älskar att gosa, bada på sommaren, kan bocka av glädje ibland i hoppning eller vid uteritt. Han är en klippa i skogen, går fram överallt. Han är lätt att lasta och sköter sig underbart i transporten och vid träningar/tävlingar. Han är enkel att sko, duscha och raka. Han säljs till den som vill ha en bästa vän, en läromästare, mor-dotterhäst (ej viktbärande), en tränings- och tävlingskompis (ej tävlingsmaskin), som kan erbjuda honom ett gott hem med mycket allsidig träning och mycket utevistelse. Han kan lämnas själv ute i hagen eller inne i stallet. Han kan gå själv eller med kompisar i hagen. All utrustning så som täcken, benskydd, träns, utprovad hopp- och dressyrsadel mm kan köpas till. Han är besiktad på klinik 25/1, då gjordes även tandkoll och vaccinering. Låter han intressant och ni är seriösa i ert letande tveka inte att höra av er (telefon vardagar efter kl 17)!

 • 144cm
 • Valack
 • 2005
Meriterat avelssto som givit toppavkommor säljes!
Premium 2

Meriterat avelssto som givit toppavkommor säljes!

 • Kungälv
 • Dressyr
 • Varmblod (Halvblod)
50 000 kr

Zinfandel har precis fölat (14/5), vilket gick lätt och smidigt, och är snart tillgänglig för ombetäckning. Vi ombesörjer betäckning på köparens bekostnad. Hon är tillgänglig för leverans omgående när fölungen är transporterbar, om en överenskommelse träffas gällande hållandet av fölungen, alternativt när fölet är avvant. Zinfandel är momsad och kostar 50000SEK inkl. moms. Vid intresse är även fölungen är till salu. Zinfandel är inriden, men vi kan inte lämna några garantier på ridbarhet idag. Zinfandel Vena är diplomsto och är efter fantastiska Belissimo M som i höstas blev årets hannoveranerhingst! Hon är selektionssto och har tilldelats 2-stjärnig prestationsklass och tog sitt gångartsdiplom på 798897=48p med avdrag på typen för sin lilla storlek. Ingen av Zinfandels syskon eller dess avkommor har blivit lika små som henne, ej heller hennes avkommor som alla mäter över 170cm som vuxna. Filmer finns på var avkomma och där går även att se Zinfandel, hennes egen fölvisning finns på vår hemsida. Hon har lämnat oss fantastiska föl och har alltid blivit dräktig lätt. Hon bär sina föl med lätthet. Zinfandel bör vara A-berättigad när Hurricane gått sitt treårstest. När ytterligare en avkomma uppnått minst fyra förärvningspoäng är hon ELITberättigad. Modern, No Doubt, är diplomsto och selektionssto och har lämnat 5 avkommor. Två av dem är klass I-ston, en är klass I-vallack, och Xanadoo Vena (e. Topaasch) som har tilldelats diplom, är selektionssto och har deltagit både i Riksstoutställningen och i 3-årschampionatet och nu har placeringar i Int I. Xanadoo är ett 3-stjärnigt prestationssto. Mormors mor, Filippa, har lämnat en avkomma, Hat Trick, som varit i final i Breeders Trophy och senare placerat sig i Msv hoppning. Avkommor:  Diorissima Vena *2012, efter Floricello, har trestjärnig prestationsklass, blev bedömd med höga 52 poäng som föl och blev senare 3:a på Riksföl. På treårstestet gick hon på 51 poäng och fick 10 - 9.5 på ridprovet och var därmed högst bedömd i Åstorp det året och en av de högst bedömda i landet, skickligt visad av Sterntorp Dressage. Hon såldes kort efter treårstestet.   Faraday Vena *2014, också efter Floricello, såldes på elitfölauktionen samma år för 170000SEK ex.moms och exporterades till Danmark och Stutteri Priess, idag bor han i USA. Film från elitföl https://youtu.be/2KNAkq_O4t4   Hurricane Vena *2016, efter Everdale, är kvar hos oss men i ägo av en av våra samarbetspartners. Hon är nu under inridning och ska gå treårstest till våren för att sedan betäckas en säsong, innan fortsatt utbildning. Joslin Vena *2018, efter Total Hope, såldes på onlineauktionen till en framstående GP-ryttare. Fadern, bruksprovsvinnaren Total Hope, är efter legendaren Totilas och undan Isabell Werths Weihegold som vann EM 2017.  Alla ankommor går att läsa om på vår hemsida.

 • 160cm
 • Sto
 • 2008
🌟 C-ponny med mkt kapacitet, *uppdaterad🌟
Premium 3 2

🌟 C-ponny med mkt kapacitet, *uppdaterad🌟

 • Borlänge
 • Hoppning + 1
 • Connemara
100 000 kr

Texas är en snygg, tuff och självsäker 7-årig fullstammad connemara. Han har stora och luftiga rörelser, framåt utan att vara het. Han bär upp långa ryttare bra (ryttare på bilden är 175 cm). Stor kapacitet för dom högsta klasserna. Hoppar alla typer av hinder. Har startat LA, vinster upp till LB i hoppning * startade LA felfritt i grunden 19/5 Sent tagen, utvecklar man honom mer i dressyren kommer han säkert leverera även där. Han har ett enormt självförtroende, vilket han har nytta av i hoppningen. Gäller att man är bestämd mot honom. Otroligt enkel att ha att göra med i hanteringen, man lastar honom ensam, lugn & trygg att ha med sig på träning/tävlingsplatsen. Kan vara ensam både ute och inne, snäll att sko och klippa samt rida ut på. Ranghög i hagen, går just nu ensam. ( våra andra hästar är väldigt låg i rang) han har gått med andra tidigare Fullförsäkrad i Folksam, är i full tävlingskondition. Regelbundet genomgången av kiropraktor Han är ingen nybörjarponny, vi vill att han ska komma till en duktig bestäm ryttare med rutin och kunniga föräldrar som vill ha en ponny att klättra upp till dom högsta klasserna *film från senaste starten i LA 19/5 2019* Finns mkt filmer och bilder på insta, Feliciaborgpersson & mejaahlbergse Viss utrustning följer med, utprovad prestige hoppsadel finns att köpa till. Han kommer fortsätta att tävla tills vi hittar rätt hem Hör av er för mer info vid serösiöst intresse Pris går att diskutera med rätt köpare Jenny 073-5031195

 • 140cm
 • Valack
 • 2012