Ledig stallplats 1 mars för satsande dressyrryttare

 • Annonsid: 1535642
 • 2 månader sedan
 • 679 Visningar
 • 8 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Vill du/ni bli en av vårt härliga dressyrinriktade gäng som peppar och stöttar varandra? Gillar du att träna, tävla och utvecklas tillsammans med din häst? Vill du träna din häst hållbart? Då kanske vi kan vara en inspirerande match?

  Vi gör nu om kollektiva platser till fullserviceuppstallning med träning fr 2dgr/v för GP meriterad certifierad tränare, Catta Segerheim. Vi har därför 1-2 lediga stallplatser från 1 mars på välskötta Skoby Hästgård i Rosersberg norr om Stockholm, lättillgängligt från E4:an.

  Vi har hälsa och hållbarhet i fokus för både hästar och ryttare. I stallhyran ingår bla Horsetraineer med backprogram, exklusiva massage/magnettäcke Activomed, Equiband, bilolight, laser etc.

  Enbart för gårdens hyresgäster finns ridhus och uteridbana med perfekt skött underlag, 1 km preparerad trav/galopp slinga, fina uterittsvägar med blandad terräng, sandtag i närheten för backträning under ryttare.

  Tvättmaskin, torkrum, separata sommar/vinterhagar, vattenkoppar i hagen, eluppvärmda vattenkar på vintern mm.

  Mycket utevistelse i hagarna och boxar med öppen front så hästarna har kontakt med boxgranne.

  Vi har 12 boxar på gården så vi har det rätt lyxigt💫😉

  Välkommen att höra av dig först via mail och berätta lite om dig och fin häst så berättar vi mer om oss och vårt upplägg 🥰
  info@equoty.se

  First ad
  Kontakta annonsör

   Rosersberg, Stockholms län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (2)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad