1-2 lösdriftsplats/er i litet stall

 • Annonsid: 1359021
 • 3 månader sedan
 • 217 Visningar
 • 1 Favoritmarkeringar
800 kr


  Jag funderar på om det hade varit roligt och berikande med en likasinnad stallkompis! Om rätt människa och häst dyker upp, är jag intresserad av att ta in en inhyrning i min lösdrift.

  Vi bor i Långared, Alingsås kommun. Stallet består av en 25 kvm lösdrift, en liten stallgång för uppbindning, en liten men isolerad/uppvärmd sadelkammare, höförråd och en 20x35 paddock. Hagen är 3,5 ha stor med helt ok varierande terräng, mest gräsbete.

  Sund hästhållning är för mig att se till att hästarnas miljö tillgodoser deras behov av födosök, social interaktion och rörelse. Jag har två äldre damer: en shettis och ett varmblod. Två milda och vänliga ston, men reaktiva och med mycket integritet. Jag vill att den tid vi spenderar tillsammans skall vara trevlig för alla, ingen aktivitet får ske på den andres bekostnad. Jag använder positiv förstärkning och undviker alla former av bestraffning.

  Du bör vara opretentiös och kommunikativ. Jag ser helst att du jobbar med positiv förstärkning, men huvudsaken är att du är mån om din häst. Du bör vara minst 25 (jag är 28). Att du är ordningsam och noggrann/varsam med dina egna och andras grejer är mycket viktigt. Din häst bör vara en trevlig individ utan större olater. Mina ston är båda ranglåga, så dominanta ”översittare” vill vi inte ha. Det är oerhört viktigt att hästarna kommer bra överens! Mankhöjd max 160 cm. Ni ska gilla att rida/promenera i skogen, så vi kan vara ute tillsammans! :)

  Jag fodrar morgon och lunch, och vi delar lika på kvällar och helger. Vi hjälps åt med mockning i lösdriften och harvning av paddocken. Hyra 800kr/månad (exkl. hö och strö).

  Hör av dig om det verkar intressant! Första kontakt sker via mejl.
  /Malin

  Förtydligande: Plats finns för 1 stor häst. Har du 2 ponnyer (eller 1 stor häst och 1 liten ponny), kan det ev vara möjligt att hyra in 2 hästar.

  First ad
  Kontakta annonsör

   Långared, Västra Götalands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad