10-åring söker medryttarponny!

  • Annonsid: 1328884
  • 5 dagar sedan
  • 17 Visningar
  • 0 följare
123 456 kr

Hej!
Min lillasyster (10 år och väger ca 45 kg) vill gärna börja rida men vill inte rida på ridskola grund av flera anledningar.
Hon har ridit privatlektioner hos en kvinna med en jättesnäll fjording och har lärt dig att styra i skritt, göra halt, ryggning och rida lätt själv. Hon har dock bara travat på longeringslina.
Vi söker en snäll och trygg C-ponny eller D-ponny, gärna läromästare som Lina kan få utvecklas med och lära sig mycket med!
Jag själv har ridit sen jag var ca 6 år gammal och har jobbat på ridskola där jag fått hålla lektion för barn i hennes ålder och äldre, har även hållt i knatteridning men tycker inte det räknas då någon leder barnen hela tiden🙈 Alltså kan jag hålla ”lektioner” för henne.
Jag gör gärna alla stallsysslor som behövs och Lina vill lära sig om allt runt hästar också, alltså inte bara ridningen vilket jag tycker är ett väldigt smart val!

Jag kan berätta mycket mer om Lina och mig själv vid intresse, vi bor i Lomma mellan Lund och Malmö, så det måste vara i närheten.

First ad
Kontakta annonsör

 Lomma, Skåne län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad