13-årig ryttare söker utbildad medryttarhäst med dressyrinriktning

  • Annonsid: 1354394
  • 2 månader sedan
  • 57 Visningar
  • 0 Favoritmarkeringar
Inget pris

Hej!
Jag är en 13-årig tjej som ridit i ca 3 år, men utvecklats fort i min ridning och tävlar just nu inte högre än klubbmästerskap i både hoppning och dressyr, men även pay & jumps/rides. Jag älskar att vistas med hästar och är orädd för de flesta hästar. Jag söker en medryttar/sköthäst som jag kan vara hos 1-2 gånger i veckan och promenera med, fixa i stallet med eller rida och utvecklas med. Jag erbjuder mig absolut att hjälpa till med allt som kan behövas. Jag vill alltid utvecklas med hästar, oavsett om det gäller skötsel eller ridning, jag älskar både och!😜 Jag har också tidigare erfarenheter som medryttare från en tidigare medryttarhäst, en islänning. Unghästvana skulle jag inte säga att jag har, men har lite erfarenheter och vet hur de ska behandlas, då jag varit med unghästar förut.
Jag bor i södra Stockholm och skulle jag låta som en bra ryttare för din häst, tveka inte på att höra av dig till mig på:
Mail: Minna.wigert@hotmail.com
Tel.: 070-388 53 84

First ad
Kontakta annonsör

 Stockholm, Stockholms län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad