13 årig tjej söker medryttarhäst

 • Annonsid: 1341104
 • en månad sedan
 • 167 Visningar
 • 2 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Hej! Jag heter Elvira och är 13 år, och söker nu en medryttarhäst att ta hand om. Jag har ridit och tagit hand om hästar sen jag var 3-4 år och då min faster hade häst. Sedan 8 års ålder rider jag på ridskola.

  Jag söker en pigg och mysig häst. Jag väger 40 kg och är 164 cm lång så en maxad c-ponny/ d-ponny eller en liten storhäst skulle passa! Jag kan då även ta hand om stallsysslor såklart som tex. Mockning och städning för tycker det är väldigt kul.

  Jag behärskar alla gångarter och kan fatta galopp från skritt och trav, men finslipar ju det alltid när jag tränar. Vill helst inte ha en så känslig häst. Om jag får så vill jag gärna veta storlek på grimma och schabrak så att jag kan skämma bort den lite och ge den nya fina saker (Om jag får) 🥰

  Skulle kunna komma till stallen ungefär 2-3 dagar i veckan, jag måste kunna ta mig dit kommunalt eller cykel eftersom jag har svårt att få skjuts. I början ska jag bara lära känna hästen och sen börja långsamt uppåt! Jag älskar att rida ute men också på ridbanan, jag har bra balans i sitsen och har hoppat som högst 60 - 70 cm men det går ju att träna högre.

  Hoppas verkligen någon blir intresserad av att ha mig som medryttare! :)

  First ad
  Kontakta annonsör

   Norrköping, Östergötlands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad