15 MIN från Lund i vacker kulturbygd vid Björnstorps slott.Gold

 • Annonsid: 1266410
 • 3 månader sedan
 • 1603 visningar
 • 9 följare
12 000 kr
Sammanfattning
 • Boyta (m2):
  100
 • Antal Hektar (ha):
  6
 • Antal Rum:
  4
 • Byggnadsår:
  1914

FÖR BÅDE DIG, DIN FAMILJ OCH DINA HÄSTAR:
Hyr både den nyrenoverade 100 kvm stora bostaden och det fina stallet alldeles utanför knuten, beläget vid Romeleåsen med vacker bokskog och med milslånga ridvägar och Skåneleden.

BOSTADEN har tre sovrum, stort vardagsrum med glasdörrar i två vädersträck för maximalt ljusinsläpp och stort möblerbart kök. En av de mindre hagarna belägen alldeles utanför vardagsrumsdörren, där det finns en trivsam sittmöjlighet med kvällssol. Andra sidan av huset med morgonsol och uteplats vetter mot gårdsplanen, stallet och en av Skånes äldsta skeppssättningar.

STALLET har 13 boxar, hur många som ni vill utnyttja kan diskuteras, minimum 5. Dock vill vi inte ha inackorderingar, och vill ni bara utnyttja ett färre antal boxar så finns en naturlig uppdelning: 5 boxar i en avdelning och 8 i den andra. Här finns också spolspilta, uppvärmd sadelkammare, pentry och toa samt bra utrymmen för foder osv. Observera: det finns endast en paddock och inget ridhus på gården, men inom en radie av en halvmil finns det inte mindre än 6 ridhus som ni själva kan kontakta och ev. hyra in er hos.

HAGARNA är totalt på 6 ha, har nya rejäla trästaket förstärkt med el, och de 3 större ligger invid stallet med suveränt direktutsläpp. (Går självklart att avgränsa för fler, mindre hagar) De 2 mindre hagarna ligger trivsamt och vackert nära bostaden.

VI HOPPAS PÅ att detta hyrs av någon med hästar som vill skapa sig en ny tillvaro på landet med dessa fina ridvägar och naturen alldeles nära. Antingen en hästkär familj, (bra skolor i Genarp / Dalby / Lund) eller varför inte någon med uppfödning?

Allt detta finns i oförstörd landsbygd men med endast 15 min i bil till Lund och 25 till Malmö. Månadskostnad för bostaden 12.000 inklusive värme och stall 850 per box (plus moms). Långsiktlighet, seriositet, bra referenser och stadig ekonomi är ett måste.

Välkommen att höra av dig med en beskrivning av dig själv till Gustav Gyllenkrok på mail:
g.gyllenkrok@gmail.com.

First ad
Kontakta annonsör

  Skåne län, Sverige


Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad