16-årig liten ryttare söker medryttarhäst

 • Annonsid: 1380758
 • en månad sedan
 • 108 Visningar
 • 2 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Hej Hej!
  Mitt namn är Ella och jag är runt 168 cm och väger runt 55kg, jag är 16 år och söker nu en medryttarhäst 1-2 gånger i veckan (fördelaktigt ifall att en av dagarna är en helgdag). Jag bor i centrala stockholm och behöver kunna ta mig till stallet kommunalt. Har möjlighet att få skjuts av föräldrar men då enbart helger. Har ridit i snart 3,5 år och har under denna period hunnit med två sommarläger och kontinueliga terminer på vendelsö ridskola. Kan hantera en häst självständigt och har erfarenhet av att mata, släppa ut och in från hagen, rykta och andra grundläggande nödvändigheter. När det kommer till min ridning har jag en stadig och balanserad sits och mjuk hand (tar snarare för löst i tygeln än för hårt) men behärskar inte alla moment än. Kan rida alla gångarter kontrollerat och använda hjälperna på ett endamålsenligt sätt. Har däremot en bit kvar innan jag behärskar skolorna samt skänkelvikning etc. Har hoppat bana på 5 hinder på ungefär 60-70 men aldrig tävlat i varken dressyr eller hoppning.
  Jag är öppen att hjälpa till med vad som i form av stallsysslor, motion etc. och söker idealt en snäll och trafiksäker häst som är enkel i hanteringen. Har under min tid på ridskolan fått prova på många olika hästar och har inga särskilda preferense (ponny, unghäst eller storhäst spelar ingen roll). Ifall att detta låter intressant är det bara att slänga iväg ett sms, mail eller ett meddelande här på hästnet så kan jag berätta mer om mig själv eller skicka filmer när jag rider! Hoppas vi hörs, kram Ella :)
  Betalar gärna mellan 500-1000kr/månad.
  Mail: ellahellmaan@gmail.com
  Nr: 0701474567

  First ad
  Kontakta annonsör

   Stockholm, Stockholms län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad