18 årig tjej söker jobb i sommar !

  • Annonsid: 1296559
  • 2 månader sedan
  • 72 Visningar
  • 0 följare
Inget pris
Sammanfattning
  • Typ:
    Sommarjob

Jag heter Klara och är 18 år. Söker nu efter ett jobb i sommar. Är öppen för olika förslag men främst hästskötar/stall jobb, ett stort plus om ridning ingår och vill gärna att egen häst kan tas med! Bor just nu i utkanten av Stockholm, men söker jobb inom hela Sverige med kriteriet att det finns boende om det ej ligger i närheten av mig.

Lite om mig, jag heter Klara och är 18 år, går andra året på gymnasiet som jag läser på distans. Har ridit och hållit på med hästar hela mitt liv. Uppväxt på ridskola där mamma jobbar och både mamma och pappa har haft häst sedan jag föddes. Fick min första ponny när jag var 8 år och har sedan dess alltid haft egna hästar. Tävlat i både hoppning (LB/110), fälttävlan (P80/H90) och dressyr (La:p1/Msv C). Har just nu en storhäst som jag tävlar främst dressyr på, därför vill jag gärna ha ett jobb med möjlighet att ta med min egen. Är väldigt lugn och tålmodig i min ridning, haft mestadels ston med väldigt mycket temperament i min uppväxt. Är van vid mycket stalljobb och är väldigt noggrann och ansvarsfull i mitt arbete. Älskar att göra små pyssel i stallet som att putsa, ryckta mm.

Har du något jobb som skulle kunna passa mig? Skicka ett mail med info eller om du undrar något mer! klara@cantrot.se
Mvh Klara

First ad
Kontakta annonsör

  Stockholms län, Sverige


Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad