2 erfarna tjejer söker foderhäst!

  • Annonsid: 1340721
  • 3 månader sedan
  • 57 Visningar
  • 3 Favoritmarkeringar
Inget pris
Sammanfattning
  • Højde (cm):
    160

Hej! Molly och tova här!
Vi är två 17 snart 18 åriga tjejer som söker en häst att få ta hand om under en längre tid. Vi har ridit på ridskola i hela vårt liv och även jobbat en del där med diverse saker. Vi båda har/ haft flera olika medryttarhästar genom åren men är nu sugna på att utveckla en häst och oss själva. Vi vill hitta en häst, helst över 160 då vi båda är strax över 170 långa (väger normalt, runt 65-70kg). Vi hade tyckt det va roligt att få arbeta och utveckla en häst under ett år (eller vad vi kommer överens om), vi bor i Jönköping och ett stenkast från ett stort stall där vi har tillgång till tränare, utomhus bana flertal inomhus banor och fina skogs ridvägar.

Har du en häst som du tror skulle passa oss så hör av dig! Antingen här eller på 0706639964 så berättar vi mer om oss själva och våra ambitioner. Vi vill såklart ha kontakt med dig som hästägare under den tiden vi ”lånar” din häst. Det tycker vi är superviktigt! Vi vill att du ska känna att han/ hon hamnar hos ett tryggt och ansvarsfullt hem under tiden hos oss. Vi vill uppdatera dig om hur det går och hur han/hon mår kontinuerligt!

Båda vi två har lång hästvana och är ganska påläst kring det mesta, vi har engagerade föräldrar och flera äldre hästägare vi kan vända oss till i värsta fall!
Hör av er om det låter intressant! Kram tova och molly🥰

First ad
Kontakta annonsör

 Jönköping, Jönköpings län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad