2 lusitanos och en islänning söker medryttare i närheten av Ryd

 • Annonsid: 1474141
 • en månad sedan
 • 304 Visningar
 • 2 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Islänningen Svadi är 14 år, 4 gångare och lagom pigg. Kan ridas själv och i sällskap. Mycket trevlig. 132 cm fux med bläs. Max 75 kg ryttare.
  Lusitano Perlito är 11 år och är en stor personlighet. Antingen älskar man honom eller så tycker man att han är svår. Han har starka åsikter och uttrycker dom, men är aldrig omöjlig. Han är av tjurfäktningsstam och är både cool och tuff och feg och osäker. Han har ofta bromsen i på utväg och gasen i på hemväg. Samtidigt tycker han om att upptäcka nya platser, helst tillsammans med en kompis. Han är sparsamt riden senaste åren p g a vår livssituation (för mycket jobb), men nu håller vi på att träna upp konditionen. Superhäst för rätt person. Vi ska börja träna WE. Han älskar att hoppa. 153 cm dirty palomino med gulddetallic inslag och grå man och svans.
  Lusitanokorsningen Hero är 8 år och är ganska grön p g a skada i ländryggen 2017 och nu fång i sommar, som han har blivit helt bra ifrån. Vi har börjat ta med honom på långa promenader som handhäst och även ridit utan problem. En mycket känslig häst, som man kan rida på tanke och energi. Kräver en mjuk stabil ryttare med unghästtänk. Kan bli fantastisk om han håller. Han är inriden och kan grunderna. 160 cm och cremello.
  Vi bor långt ute i skogen vid sjön Mien med upplyst ridbana och fantastiska bilfria ridvägar. Mycket bokskog. Flera stränder att bada i med häst.
  Hästarna går på lösdrift året runt och vi har naturlig hästhållning. Vi följer metoden True Connection (Ingela Larsson Smith). Förfinad Parelli kan man beskriva det som. Tanke, energi som hjälper i första hand. Därefter kroppsshjälper om det behövs. Kärleksfullt och tydligt ledarskap. Stall med 3 boxar finns.
  Vi söker dig som trygg och självständig ryttare med mjukt men bestämt ridsätt. Det är ett stort plus om du är intresserad av att lära dig TC, men inget krav. Du behöver ha bil för att komma hit. Minst 18 år.
  Rätt person får mycket ansvar och kan rida för tränare och ev tävla. Vi har mycket tid och kan rida ut tillsammans.
  Maila eller ring för mer info.

  First ad
  Kontakta annonsör

   Urshult, Kronobergs län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad