Medryttarhästar sökes

 • Annonsid: 1407761
 • 3 månader sedan
 • 363 Visningar
 • 1 Favoritmarkeringar
123 kr


  Hej!

  Vi är två tjejer i 14 års åldern som söker efter 2 hästar att utveckla våran ridning med 1-2 ggr i veckan. Stallet måste ligga i Södertälje, Nykvarn eller Enhörna området och vi måste kunna ta oss dit kommunalt. Vi gillar både hoppning och dressyr. Vi rider i en storhäst M3 grupp på Södertälje ridklubb. Vi bor i Nykvarn och jag Maya har varit medryttare på 3-4 hästar i drygt ett år. På våra ridlektioner gör vi lite allt möjligt, vi har fördjupat oss i dressyren mycket men hoppar ca: 65-80 cm på hopplektionerna men skulle mer än gärna vilja utveckla oss inom både hoppningen och dressyren. Vi har ridit i 6-7 år på både ponny och storhäst. Just nu rider vi på Södertälje ridklubb varje vecka tillsammans på storhäst. Vi båda har ridit unghäst och Cassandra har hoppat över 65 cm på unghäst.
  Våran ridlärare tycker att vi har bra kontroll och mycket kunskaper inom ridningen men vi kan absolut utvecklas och det är därför vi söker medryttarhästar tillsammans. Vi båda har varit skötare i flera år på ridskolan och har därför tagit lite mer ansvar över anläggningen och hästarna än de andra.

  Vi måste kunna ta oss dit kommunalt från Nykvarns Centrum.

  Vi skulle uppskatta om det finns ridhus men fungerar också bra med paddock.

  Vi skulle bli super glada om vi verkar passa dina hästar. För mer information om oss får ni gärna skriva till mig.

  Vid intresse skriv till oss för bilder och videos

  Skriv gärna till oss vid intresse:
  Maya tel- 0723821814
  Facebook- Skicka Pm till Maya Andersen Millbank

  Mvh Maya och Cassandra☺️

  First ad
  Kontakta annonsör

   Nykvarn, Stockholms län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (2)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad