24årig student söker medryttarhäst vid Ryttarstadion/nära city

 • Annonsid: 1486835
 • 8 dagar sedan
 • 59 Visningar
 • 1 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Hej!
  Jag heter Rosanna och är 24 år. Jag är 165 cm lång och väger ca 54 kg. Jag söker nu en medryttarhäst/ponny att rida ut på eller sköta om/promenera.
  Nu studerar jag vid KTH på masternivå så jag är väldigt flexibel i mitt schema (kan rida obekväma tider som på vardagar osv.) Söker till en början bara för 1-2 ggr/veckan men om samarbetet går bra kan jag tänka mig fler.

  Jag red lite när jag var 6 år, sedan 4-5 år på ridskola i tonåren men inte ridit på ridskola sedan dess, jag började ha medryttarhästar istället och har haft det vid 3 olika tillfällen (då ansvar för flera samtidigt).

  Jag har varit medryttare för en tävlingshäst och ponny, stökigare ponnys (tittiga/bockar/envisa och som drar hem) och unghästar, men även ridit väldigt lugna hästar.
  Jag är långt ifrån en proffsryttare och lite ringrostig men jag har alltså erfarenhet av många olika typer av privathästar och tycker om att pyssla med hästar och det runt omkring, inte bara ridningen. Jag vet även vikten av att ta ansvar så jag kommer ut på avsatt tid oavsett om det spöregnar.
  Tycker även det är väldigt svårt att säga vad en “svår” eller "het" häst är, jag tycker det är väldigt individuellt hur man upplever det så är öppen för alla olika hästar oavsett storlek, ålder eller temperament.

  Jag bor vid KTH så det vore optimalt om jag kunde bli medryttare vid Ryttarstadion eller någonstans som man kan ta sig till kommunalt, inte allt för långt ifrån stan (har ej har tillgång till bil för tillfället).

  Hör gärna av er om ni är intresserade av ett samarbete! :)


  Med vänliga hälsningar,

  Rosanna

  First ad
  Kontakta annonsör

   Stockholm, Stockholms län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad