25-årig tjej söker jobb&boende Sthlm

  • Annonsid: 1386543
  • 15 dagar sedan
  • 62 Visningar
  • 1 Favoritmarkeringar
Inget pris

  • Typ:
    Anställning

Hej!
Jag heter Petra och är 25 år gammal, flyttade ner till Sthlm från Norrbotten i somras pga relation och började även studier vid Sthlm Universitet. Jag arbetar även fortfarande extra vid mitt jobb (med möjlighet till mer) som jag har en fast heltidsanställning hos (är för närvarande tjänstledig från pga studier). Med mig ner har jag även mitt hbl sto f09 och min snälla collietik på 10 år. Jag är en snäll, lugn och mjuk tjej som är van att arbeta för mig och tycker om när det är ordnat och trivsamt runtomkring mig =)

Pga ändrande förhållanden söker jag nu med ljus och lykta om det finns en chans att ev hitta ett boende på hästgård där man kan jobba och kan ta stallpass, fodra, mocka och annat. Är öppen för förslag :) Står idag i nordvästra Sthlm i ett stall där jag trivs jättebra med min häst, men är det längre bort skulle jag vilja att möjlighet finns att ta med henne. Skulle ni annars veta om något boende som skulle passa mig och min vovve är jag tacksam!

Bifogar en bild på mig och min häst.
Mvh Petra

First ad
Kontakta annonsör

 Bro, Stockholms län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad