3-4 lediga boxplatser

  • Annonsid: 1368839
  • 24 dagar sedan
  • 54 Visningar
  • 2 Favoritmarkeringar
1 500 kr

Varmt välkommen till Lovisegården!
Vi har nu 3-4 lediga boxplatser som vi önskar fylla med trevliga hästar och glada hästägare.
Vi erbjuder din häst långa dagar i hagen och lugna nätter i stallet. Rutiner är något vi försöker att hålla fast vid så att hästarna ska må så bra som möjligt och utsättas för så lite stress som möjligt.
En vanlig dag ser ut som så att hästarna väcks mellan kl 8-9 och serveras då ev kraftfoder inne i sin box. Därefter byts/läggs ev täcke på och de får komma ut i sin hage och äta sitt grovfoder där i lugn och ro. Vi ser gärna att hästarna går tillsammans, men det finns möjlighet till enskild hage också.
Någon gång under dagen dyker du som matte och/eller husse upp och fixar box osv till din pålle. Kanske tom lite motion om tiden och lusten finns.
Hästarna kommer sedan in runt kl 21-22 och får då sin kvällsmat inkl hö i boxen samt ev klädbyte/avtag av täcke inför natten.
Vi har idag en lugn och trevlig miljö i stallet, som vi är måna om att hålla fast vid. Här är vi ett gäng glada hobbyryttare med olika inriktningar som intresse. Gemensamma uteritter är något som görs flitigt, när allas scheman går ihop.
Tack vare vårt ridhus på 15x25 m kan vi hålla igång våra hästar även de dagar när mörkret hinner före oss eller vädret är emot oss.
Här finns även andra bekvämligheter såsom uppvärmd sadelkammare, spolspilta (endast kallvatten) samt ett stort och rymligt loft + foderkammare.
I boxarna strör ni med valfritt strömedel, halm finns att köpa av oss på gården om så önskas.
Grovfoder ordnar ni däremot själva med, vi har leverantör som går bra att beställa av och som kör hit det till gården.
I vår grundhyra ingår följande:
Box
El och vatten
Fodring morgon + kväll mån-fre
In- och utsläpp, inkl täckesbyte, mån-fre
Tömning av gödselstacken
Egen eller gemensam vinterhage
Gemensamt sommarbete
Tillgång till ridhuset

Möjlighet finns att köpa till fodring + in- och utsläpp även på helgerna.
Vårt stall är beläget i en liten by vid namn Önnarp och här finns tyvärr ingen kollektivtrafik på 1 mils radie, så bil eller annat fordon är ett måste för att kunna ta sig hit.
Låter detta som något för dig och din häst är du varmt välkommen att höra av dig till oss!
Mer om oss hittar du på:
www.lovisegarden.se

First ad
Kontakta annonsör

 Önnarp, Skåne län, Sverige


Fler annonser från säljaren (3)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad