3-årig arabvallack söker medryttare/kusk

 • Annonsid: 1323040
 • 4 månader sedan
 • 246 Visningar
 • 2 Favoritmarkeringar
Inget pris
Sammanfattning
 • Ras:
  Arab
 • Inriktning:
  Allround
 • Mankhöjd (cm):
  150
 • Födelseår:
  2016
 • Kön:
  Valack

Zidh, eller NaVentador Divine som det står i stamtavlan, söker efter en duktig och unghästvan medryttare/kusk som vill hänga med honom någon eller några dagar i veckan. Han är en kul filur som har största förtroende för människor, är den som gnäggar och kommer i galopp när man ropar i hagen och den som alltid vill hitta på saker. Zidh fyllde 3 år i våras och har påbörjats inridning, han är riden i alla tre gångarterna men bär sig inte ännu så behöver jobba från grunden. Han är snabbtänkt och lär sig fort, därför behöver du vara van vid unghästar och gärna ha utbildat unghäst förut. Han klickertränas i sin utbildning så du får gärna ha kunskap av klickerträning. Det är dock inget krav. Zidh har sedan han var 1 år gammal sprungit bredvid vagn/annan körhäst, tränats med presenningar, bollar, silverdukar och liknande. Han gillar att undersöka nya saker och är positiv till allt man hittar på.

Zidh är också körd i alla gångarter, så om körkunskap finns så finns absolut möjlighet att ta ut honom på körturer. Han tycker både körning, tömkörning och ridning i skog och mark är spännande och har oftast mycket fart framåt.

Zidh och jag söker efter en positiv och pålitlig person som vill bli en del i vårt lilla team som vill hjälpa till med hans utbildning och som kan avlasta när jag har mycket annat att stå i. Zidh står på lösdrift på ett mindre ställe i Landa utanför Vårgårda. Bussförbindelserna är mycket knappa så körkort behövs.

Under hela maj stod Zidh för utbildning hos Anna Stavholm i Olofstorp. Här är filmklipp med lite vad de jobbade på där:
https://www.facebook.com/AnnaStavholmRelationforeprestation/videos/613429159068106/

Om du tror att du är rätt person för oss, skriv och berätta om dig själv så hör vi av oss. :)

First ad
Kontakta annonsör

  Västra Götalands län, Sverige


Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad