3 hästar söker ryttare/kusk (mor och dotter?)

  • Annonsid: 1364332
  • 3 månader sedan
  • 164 Visningar
  • 2 Favoritmarkeringar
Inget pris

  • Inriktning:
    Allround
  • Ras:
    Övrigt

LÄS HELA ANNONSEN!

🐴Pajaz (bild 1)
Detta är en herre som är 12 år gammal, 117cm hög och är en Welsh partbred. Han är super snäll i all hantering. Går både att köra och rida. Väldigt trafiksäker. Vid ridning finns en max vikt och längd som är 40-45kg och ca 145cm lång. I ridningen så kan han testa genom att vägra gå framåt dvs stå helt still och i början när man ska galoppera så kan han sparka bakut. I körningen passar han bra för den ovane och i ridningen med förutom när man ställer mer krav. Han är en personlig häst. Vinn hans hjärta, vårda det och han blir din bästa vän. Övrig info är att han är egen uppfödning. Söker någon sol vill köra alt. rida.

🐴Freja (bild 2)
Denna dam är 20år gammal, 107cm hög och shetlandsponny. Hon är både riden och körd. Mer körd. Snäll i all hantering. Är även snäll att köra men just nu är hon lite ovan så hon måste in i rutinerna. Hon är inte riden på ca 3-4 år men senast hon reds så red 2 tjejer på både Pajaz och Freja ihop. Hon är också personlig. Tror hon kan passa bra ihop med någon äldre. Övrig info är att hon är Pajaz mamma och även hon är egen uppfödning. Söker någon som vill köra.

🐴 Hanna (bild 3)
Hon är en varmblodstravare på 11år gammal och är 165cm hög. Snäll i all hantering. Hon rids endast lättare pass på bana och i skog. Då hon har en gammal skada i ena bakbenet så gäller endast skritt och trav för henne, ingen galopp eller hoppning. Utbildad lätt med lite skänkelvikning mm. Hon kan också testa genom att inte vilja gå framåt men är man bestämd så slutar hon snabbt med det. Söker någon som vill rida, tömköra eller kanske jobba med något annat.

⭐️ Perfekt för dig som kanske vill komma ut som förälder med ditt barn? Rider barnet Pajaz så finns det ju både möjlighet att antingen köra Freja eller rida Hanna.

💙 Pris efter överenskommelse

💙 Ridbana 50x20 finns med material

💙 Man ska minst mocka och fylla vatten

💙 2 km till skogen med fina ridvägar

💙 Bussförbindelse finns på vardagar

💙 Man behöver kunna klara sig själv

💙 Minst 14-15 år för att få vara själv, annars krävs förälder. Då det är erat ansvar ifall något händer.
Men kan gå med yngre om kunskapen finns.

💙 VIKTIGT! Man behöver kunna vara flexibel gällande ifall ridbanan exempelvis är för hård för att rida på någon dag eller för halt. Då krävs det att man exempelvis kanske kan skritta ett helt pass eller rida lite på gärdet eller hitta på något annat. Att man får ta lite dag för dag nu när det blir vinter.

Det är 1 månads uppsägningstid och tänk över valet noga. Det är rörigt för hästarna att byta folk hela tiden utan jag vill ha någon långvarig. Viktigt att man håller sina tider och dagar.

Kontakta via hästnets chatt eller Mail ameliaahlgren@gmail.com

First ad
Kontakta annonsör

 Hallsberg, Örebro län, Sverige


Fler annonser från säljaren (5)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad