Allround häst sökes

  • Annonsid: 1699105
  • 4 månader sedan
  • 256 Visningar
  • 2 Favoritmarkeringar
Inget pris

  • Inriktning:
    Allround
  • Mankhöjd:
    170 cm

Hej!
Jag letar nu efter min första egna häst, jag har ungefär ridit sedan när jag var 5 år och har fyllt 18 år. Har ridit mycket on and off under åren men är igång igen med rätt så positiv inställning och kunskap. Jag går en gymnasieutbildning där jag lär mig mycket om uppfödning, unghästar och utbildning av dom. Har just nu ungefär 1 år kvar på utbildningen och tänker troligen efter ett sabbatsår plugga vidare till beridare.

Söker en allround häst på ungefär 170 cm och uppåt, är själv åt det längre hållet och lite kraftigare kroppsbyggnad. Sto eller valack spelar ingen roll, men sto kan vara ett plus om det kan vara aktuellt att betäcka då jag kommer satsa på uppfödning i framtiden. Ålder helst mellan 7-14 år.
Önskar gärna lite egen energi och mycket gos i stallet. Jag tycker det kan vara bra om hästen är hundvan då jag har en egen hund som jag gärna ser att kunna lära sig vara med i stallet och ut på ridturer.

Min budget ligger just nu på cirka 60 000 kr.

Då jag går på en internat skola med inriktning häst så kan jag erbjuda hästen varierad träning, både självständigt och för en tränare under min skoltid. Utevistelse och umgänge med andra hästar finns också såklart. Kan även erbjuda härlig energi och mycket gos från mig själv! Kommer även inom snar framtid flytta till egen gård.

Kontakta mig genom meddelande här på hästnet då jag inte kan svara i telefon under stora delar av dagen.

First ad
Kontakta annonsör

  Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad