Allroundhäst sökes - LÄS ANNONS!

  • Annonsid: 1535571
  • 2 månader sedan
  • 292 Visningar
  • 5 Favoritmarkeringar
Inget pris

  • Inriktning:
    Allround

Jag söker en ny bästa vän att dela dagarna med.

Jag är ute efter en häst åt de piggare hållet med egen motor, men med en tydlig broms.
Känslig mot hjälperna och lyssnar bra på ryttaren. Ska tycka om att arbeta och tycka om att lära sig mer. Trivas med varierad ridning och kunna arbeta både med hoppning samt dressyr. Vara trygg att rida ut ensam men även klara av ridas i grupp utan för stor förändring. Självklart en balanserad & trygg individ även från marken utan konstigheter.
Ska orka vara igång ca 5-6dagar i veckan mer eller mindre men ska heller inte bli en bomb efter 2-3dagars vila när det uppkommer.

Jag är en nätt vuxen kvinna på 28år, 169lång och väger kring 55kg. Jag kan rida både mindre samt större hästar, men föredrar något mitt emellan. (Mitt halvblod var grov modell på 169 och fullblodet är nätt modell på 160)

Jag som ryttare är lyhörd, lätt i handen och älskar föra en konversation med hästen från ryggen, speciellt där den behöver de som mest. Jag är lugn och sansad, stressar inte upp mig i onödan. Tycker själv om att prova nya saker och lära mig mer, eller rättare sagt lära mig tillsammans med hästen.
Jag kan många gånger bara sitta i boxen med hästen och vara, gå till stallet för att gå ut i hagen och beundra djuren, ge lite gott sen vidare. Hästen ska uppskatta min närvaro på alla plan och vilja vara med mig varje dag, så alla drag är viktiga.
Jag Önskar en häst kring 165, men storleken är inte det viktigaste. Dock hellre lite för stor än åt de mindre hållet. Men fortfarande är det kemin som avgör.

Jag erbjuder ett hem med oändlig kärlek och bästa omvårdnad. En stor box i ett luftigt,nyrenoverat stall med högt till tak. Spån i boxen och torrt fint hö att tugga på.
Stora kuperade hagar med rättvis flockindelning för hästarnas bästa trivsel.
500m till sjön där man kan bada på sommaren och ca 1km till ryttarförening med ridhus och stora banor att använda. Ridbanor finns även på gården där vi står.

Jag hade ett halvblod som såldes för ett par veckor sedan då hon inte funkar till det jag är ute efter.
Just nu står jag med ett fullblod på foder som ska åter till ägaren 23 april och därför söker jag helhjärtat efter den nya i mitt liv.

Jag letar just nu efter en häst i den lägre prisklassen eller alt ett vettigt & noga utvalt kontrakt för foderavtal för senare köp. Referenser finns.

Obs! Hingstar ej av intresse och inte heller någon travare.

First ad
Kontakta annonsör

  Skåne län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad