Allsidig D-ponny söker kunnig medryttare

 • Annonsid: 1583237
 • 10 dagar sedan
 • 643 Visningar
 • 22 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Min ena medryttare ska efter flera års samarbete flytta utomlands till hösten och därför letar jag en ny medryttare till Putte. Möjlighet att ta strödagar till sommaren finnes, men tidigast i augusti behöver jag en ny.

  Putte är en stabil, 146 cm hög D-ponny som bär upp sin ryttare väl. Han är en väldigt snäll och rolig kille som både gör sig fint på dressyr och hoppbanan, född 2003. Han tävlas i nuläget på LA nivå i dressyr och hoppar lätt banor på 90 cm/1 m. Han är i full tävlingskondition och supersnäll på nya platser, och dessutom trafiksäker.

  Jag värdesätter flexibilitet, god hästvana och söker ett långvarigt samarbete. I dagsläget är det +/- 2 dagar i veckan som gäller, men mer dagar och ev delfodervärd kan vara en möjlighet i ett senare skede. Om du har intresse av att fortsätta tävla honom i dressyr och träna vidare honom ser jag det som ett plus.

  Pris bestäms efter överenskommelse. Ålder är inget avgörande, men söker främst någon över 15 år. Goda bussförbindelser finns till stallet, och manege med träningar sker regelbundet. Han står på ett stall i Hisingen, Björlanda.

  Massor av videos finns på honom, däribland på min Instagram Juliawallin.dressage
  Annars finns en tre år gammal LA:1 länkad, samt hans tdb resultat.

  https://youtu.be/13MhEnGmrU0

  https://tdb.ridsport.se/horse_results/98576?time_span_end=2021-12-31&time_span_start=2014-01-01

  Att hitta någon som passar är det viktigaste och jag har därför ingen stress i mitt letande. Jag jobbar skift och nås därför enklast på sms eller mejl.
  Mvh Julia

  First ad
  Kontakta annonsör

   Göteborg, Västra Götalands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad