Allt-i-allo finnes!

  • Annonsid: 1491076
  • en månad sedan
  • 116 Visningar
  • 1 Favoritmarkeringar
Inget pris

  • Typ:
    Anställning

Hej!
Jag heter Elvira Ekberg och är 21 år gammal. Jag har gått gymnasiet på Ridskolan Strömsholm 2015-2018. Där ifrån fick jag med mig hästskötarexamen. Vi lärde oss även grunderna i att hålla teori/ridlektioner.
Har jobbat och haft praktik i olika typer av stall sedan jag var 15 år, bl.a. dressyr- och hoppstall, galoppstall, ridskola, inackorderingsstall, extrapersonal på klinik, hjälpt till med tillridning av barnponnyer och yngre samt mer välutbildade hästar. Har tävlat lite lägre klasser i både hoppning och dressyr. Jag har även en egen häst som just nu är utlånad på foder.

Jag söker just nu någon sorts flexibel extrasyssla då jag går en utbildning (C samt CE-körkort) som ger mig en del fritid. Ej ett regelrätt helgjobb, men visst är jag tillgänglig även under lör- och söndagar! Jag är väldigt öppen för förslag då jag främst drivs av att bara vistas i stallet. Jag är alltid ödmjuk och lyhörd inför min uppgift, men ger såklart 100% i vad jag än tar mig an och vill leverera ett gott resultat!

Jag erbjuder hjälp med vad du än kan tänkas behöva. Stallhjälp, ett extra par ögon eller en extra hand där det kan behövas, ridning eller motionerande av din häst om du vill ha avlastning. Hör av er så ser vi vad vi kan hitta på! Jag finns en bit söder om Uppsala och har tillgång till bil.

First ad
Kontakta annonsör

 Uppsala, Uppsala län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad