Ambitiös tjej söker sommarjobb

  • Annonsid: 1255099
  • 2 månader sedan
  • 123 visningar
  • 0 följare
0 kr
Sammanfattning
  • Typ:
    Sommarjob

Jag är en driven och ambitiös snart 18 årig (fyller i februari) tjej som har ridit sedan 7 års ålder och har haft egen häst sen några år tillbaka. Är en ordningsam person som gillar att ha många bollar i luften och inte är rädd för att ta i. Jag brinner för hästarna och deras välmående är alltid min prio ett. Jag är van vid att ta mycket ansvar och jobbar lika bra i team som självständigt.
Jag har tidigare erfarenhet av jobb i tävlingsstall (hopp) där jag fått hantera allt från unghästar till hingstar. Har även jobbat en hel del extra på den lokala ridskolan, där jag jobbat i stallet, hållit i ridläger med mera.

Allt från skötsel av stall, ridning, till att följa med på tävlingar mm är intressant, det viktigaste för mig är en möjlighet till att lära mig mer. Helt enkelt öppen för de flesta förslag!
Är villig att åka en bit för rätt jobb. Boende och möjlighet till att ta med egen häst bör finnas om det inte ligger i närheten av Göteborg.
Söker jobb under perioden 6/6-18/8

Vid intresse eller ytterligare frågor kontakta mig gärna antingen på pm, +46768881893 eller hanna.seimre@live.se

First ad
Kontakta annonsör

  Västra Götalands län, Sverige


Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad

loading...