Ambitiös kallblodskorsning

  • Annonsid: 1341480
  • 6 dagar sedan
  • 128 Visningar
  • 15 följare
1 kr

Hobbyhäst, valack, född 2011, ca 158 cm söker en lugn, vuxen & erfaren fodervärd. Sent inriden och p.g.a diverse avbrott ganska grön utbildningsmässigt. För närvarande ur kondition och med en del gräskilon.
Snäll i hanteringen och trygg att rida på men är lite av en spillevink - är du lite erfaren kommer detta inte vara några som helst problem. Allroundridning är ett krav - han tröttar snabbt av att bara ridas på banan, van att arbetas från marken. Hoppar banor på lägre höjd med glädje, varit ute på en P&J - helt obekymrad av den nya omgivningen. Skulle kanske passa bra inom WE då jag upplever honom som helt obekymrad för vad som kommer för honom. Vill att du träna för instruktör hyggligt regelbundet. Han vill gå på lösdrift eller ha långa dagar i hage med kompisar - medel i ranghöghet. Utlånas under ca 1 år, och bara om jag känner att jag hittar rätt fodervärd inte allt för långt från Norrköping då jag vill komma och besöka honom. Utlånas endast p.g.a tidsbrist. Kan vara till salu om rätt köpare uppenbarar sig. Skriv och berätta lite om dig, så tar vi ett telefonsamtal om det verkar kunna bli en matchning!

First ad
Kontakta annonsör

 Norrköping, Östergötlands län, Sverige


Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad