Ambitiös medryttare finnes

  • Annonsid: 1367854
  • 20 dagar sedan
  • 61 Visningar
  • 0 Favoritmarkeringar
Inget pris

Hej!
Letar du efter någon som äslkar att vara i stallet, är amitiös och har medryttarhäst vana sedan tidigare? Då har du hittat rätt!
Jag heter Olivia och är 14 år, sedan jag var 7 år gammal har jag ridit på ridskola. De två senaste somrarna har jag varit medryttare på två storhäsar så jag är van sedan tidigare. Jag har en hästvan mamma så och hon har också varit medryttare tidigare och är fortfarande, så jag vet hur det är med att mocka, göra höpåsar och allt vad det innebär att vara medryttare.

Mitt största intresse är dressyr så gärna någon att utvecklas tillsammans med i dressyren. Annars gillar jag också hoppning och uteritter väldigt mycker.
Men självklart är inte ridningen ett måste utan hjälper gärna till att bara borsta, mocka och jobba hästen från marken (kan lognera och tömköra).

Äslkar att vara i stallet och när jag har tid över är det ända jag vill göra att fixa i stallet och har inget emot att smörja eller likande. Är en mycket ordningsam och ärlig person av mig som alltid vill göra rätt.

Jag väger runt 45 kg och är 156 cm lång.

Jag söker en ponny eller storhäst, har ridit storhäst upp till 170 utan problem, som står på ett ställe med hyffsat bra kommunala förbindelser och som jag kan ta hand om 1-2 (möjligtvis 3) dagar i veckan. JAg är flexibel och behöver inte ta bestämda dagar i veckan. Följer mer än gärna med som grooom på tävlingar/ träningar om det skulle behövas.

Jag är van vid både stall och lösdrift.

Jag kan tyvärr inte betala för detta då jag rider på ridskola 2 dagar i veckan.

First ad
Kontakta annonsör

  Stockholms län, Sverige


Fler annonser från säljaren (3)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad