Ambitiös ryttare söker jobb!

  • Annonsid: 1362067
  • 3 månader sedan
  • 84 Visningar
  • 1 Favoritmarkeringar
Inget pris

  • Typ:
    Anställning

Mitt namn är Felicia Orrstenius och jag är 24 år ifrån Motala, Östergötland. Jag är en ambitiös och arbetsvillig person som söker jobb som ryttare. Jag har väldigt mycket erfarenheter och är alltid villig att lära mig mer. Jag har under flera år sysslat med en mindre verksamhet. Har tagit emot flertal unghästar som ridits in, visats på treårs, genomgått försäljning åt ägare, hoppat in, allt från ponnyer till storhästar. Har även hingstvana. Då jag alltid sysslat främst med yngre eller mindre utbildade hästar har jag inte startat så höga klasser. Och då jag även älskar dressyr nästan lika mycket som hoppning så har jag även lagt mycket tid på de olika delarna. Jag har startat upp tom 120 cm felfritt på egenutbildad häst samt LA dressyr med över 60 %. Älskar att jobba med stora och små hästar, unga som gamla.

Jag är en väldigt utåtriktad person som är social och glad, lätt för att lära känna nya människor och komma in i nya grupper. Jag brinner verkligen för sporten och för djuren något enormt. Sätter alltid individens bästa först.

Vill bli del av ett team där jag kan få chansen att utvecklas ännu mer som unghästryttare och tävlingsryttare. Jag är inte rädd för att slita lite och jag vet vad arbetet innebär. Jag är flyttbar och flexibel. Boende måste finnas och egen häst måste kunna medtas. Vit lön och goda arbetsförhållanden. Utomlands kan också fungera. Start till 2020.

Kontakta mig jättegärna vid frågor och funderingar. Goda referenser finns. Hoppas vi hörs!

Instagram (bilder&filmer): felicia.equestrian eller feliciaorrstenius

Lite olika videor på olika hästar:
https://youtu.be/22mLOo6vLAk
https://youtu.be/xePNXqCd3FA
https://youtu.be/lCCpfElmeNU
https://youtu.be/IUiv8cJyWxc
https://youtu.be/pUU2m9TMP98
https://youtu.be/bs_fd-L45E4
https://youtu.be/YyXaZHJC5ls

First ad
Kontakta annonsör

 Motala, Östergötlands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (6)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad