AMBITIÖS TJEJ SÖKER JOBB!

  • Annonsid: 1448183
  • 3 månader sedan
  • 137 Visningar
  • 0 Favoritmarkeringar
123 kr

  • Typ:
    Sommarjob

Hej! jag heter Emelie och är 16 år.

Jag är uppväxt med hästar så länge jag kan minnas och även mamma. Jag söker nu jobb under sommaren (även fortsatt jobb på lov, helger osv om det är aktuellt) och känner att hästar är det jag gör bäst. Jag är van att vara runt hästar som kan vara på tårna eller stissiga och har praktiserat på tävlingsstall med goda ord. Jag är antagen och ska gå NIU hoppning och ska gå naturbruk häst som gymnasielinje.

Jag är som människa är pratglad, energisk, ordningsam (lite av en perfektionist hehe), ansvarsfull och gillar att få saker gjorda och när det händer saker runt omkring. Som ryttare är jag lugn, orädd och mjuk. Är van att rida lite energiska och explosiva hästar som kan hitta på ett och annat. Är även bra på att hantera rädda/osäkra hästar.
Jag är van att göra allt som ingår i stalltjänst och skötsel av häst såsom: in och utsläpp, fodringar, mocka, hålla stall och utrustning rent och skötsel av hästar av alla olika typer. Även följa med som groom, eller varför inte tävla din häst om det finns möjlighet, ja jag kan göra allt helt enkelt. Min inriktning är hoppning och det är det jag har höga mål inom.
Jag kan göra lite allt möjligt och ridningen är inte något direkt krav men finns möjligheten så kommer jag definitivt inte tacka nej.
Min kunskapsnivå är La (även svårare rörelser)i dressyr och 1 m i hoppning, enstaka högre hinder då jag tyvärr inte kommit längre än så pga art hästen inte hoppar högre än så. Skulle vara kul att jobba i tävlings/försäljnings stall igen men det är inget krav. Jag kan jobba lite var som och behöver inte plats för häst. Kan börja jobba närsomhelst.


Känner er fria att kontakta mig med övriga frågor och hoppas ni förstå att mig vill man inte missa ;)
Telefon nr: 0702990524 eller empan2004@icloud.com så garanterar jag ett snabbt svar, svarar jag inte när man ringer så skicka ett sms så ringer jag upp!

First ad
Kontakta annonsör

  Sverige


Fler annonser från säljaren (2)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad