Ambitiös tjej söker praktikplats

  • Annonsid: 1364516
  • 11 dagar sedan
  • 20 Visningar
  • 0 Favoritmarkeringar
Inget pris
Sammanfattning
  • Typ:
    Praktik

Söker nu en praktikplats! Jag heter Irma och går andra året på Hudikgymnasiet inriktning fritid och hälsa. Från och med vecka 7 till och med vecka 11 önskar jag praktisera på en ridanläggning. Om anläggningen ligger mer än 8 mil från Hudiksvall eller Stockholm bör det finnas boende, även möjlighet till stallplats är ett plus.

Jag har sedan 10 år tillbaka ägt egna hästar och ponnyer och under det senaste 5 åren tränat på en msv nivå i både hoppning och dressyr. Under mina år som ryttare har jag både ridit in och utbildat ponnyer från en lätt nivå till en msv. Jag har även arbetat lite som hopptränare och hästskötare på tävlingar. Jag har jobbat i större stall (ca 30 hästar) och kan jobba i team, är en ambitiös och noggrann tjej som sätter hästens hälsa och välmående i första hand.

Jag är även intresserad av att fortsätta jobba på anläggningen om allt skulle pass och kännas bra, eventuellt jobba några månader under sommaren.

Har ni praktikplatsen för mig? Skicka ett Mail med vad er anläggning erbjuder och står för - irmaaspling@gmail.com

Mvh Irma

First ad
Kontakta annonsör

  Sverige


Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad