Andelar i toppstammade Forward Focus!

 • Annonsid: 1548713
 • 3 månader sedan
 • 1105 Visningar
 • 24 Favoritmarkeringar
699 kr

 • Inriktning:
  Galopp
 • Ras:
  Fullblod
 • Mankhöjd:
  160 cm
 • Kön:
  Valack
 • Födelseår:
  2019
 • Namn:
  Forward Focus
 • Ursprungsland:
  Sverige

Forward Focus är en toppstammad svenskfödd valack efter Casamento (IRE), en internationell stjärna som bland annat vunnit lopp av högsta internationella klass (Grupp 1). Farfar Sharmadal var även han Grupp 1-vinnare och Hong Kongs ledande avelshingst. Casamento har verkat i aveln på Irland sedan 2013 och lämnat åtskilliga storloppsvinnare. Modern Forward Planning (USA) är en amerikansk import med gedigen stamtavla och hon var dessutom en mycket bra löphäst, hon startade i hög klass i Sverige fram till 9-års ålder och vann under tiden hela 11 lopp. Hon var tuff och allround och har segrar på både gräs och dirttrack.

Inridningen under hösten har gått lugnt till och helt enligt plan och Forward Focus gör sin dagliga träning med lätthet. Han har ett härligt, kaxigt temperament och bjuder gärna på lite bus och upptåg emellanåt så ryttaren får vara på alerten. Han tränar tillsammans med stallets övriga tvååringar och han brukar få mycket uppmärksamhet av alla som ser honom, han är muskulös och har massor med utstrålning. Han ser verkligen ut som något extra.

Med så här fin unghäst har man drömmar och förhoppningarna om att han skall räcka en bit även i de större löpen. Forward Focus är välutvecklad och snabb. Han ser ut att bli en relativt tidig tvååring och förhoppningarna är att han kvalar och startar under sommaren. Han är anmäld till Breedersserien för skandinaviskuppfödda hästar och kommer också att anmälas till ytterligare några lämpliga storlopp.

Som tvååring är målet att starta i en eller flera av de fina tvåårslöpningarna: Breeders, SM och Auktionsloppet. Men givetvis är det formen och även den psykiska utvecklingen som avgör hur mycket han är redo för som tvååringar. Som treåring kommer han vara anmäld till de klassiska insatslöpningarna 2000 Guineas och Derby och Oaks-serien.

Forward Focus säljs i 1000 andelar, var och en kostar 699 kr. Inga extra avgifter tillkommer. Andelen sträcker sig över hela 2021 och 2022. Prispengar betalas ut till delägarna i slutet av varje säsong och som delägare får du också veckomail, inbjudningar till särskilda event och tränaranalyser före- och efter loppen. Enklare än så här har det aldrig varit att äga en galopphäst!

Du köper din andel på http://minandelshast.se/produkt/forward-focus/
Frågor? Maila oss på info@minandelshast.se!

First ad
Kontakta annonsör

 Stockholm, Stockholms län, Sverige


Fler annonser från säljaren (2)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad