Ansvarsfull medryttare finnes

 • Annonsid: 1477288
 • 3 månader sedan
 • 100 Visningar
 • 2 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Hejsan! Jag är en 15 årig tjej som tråkigt nog förlorade min medryttarhäst för några månader sedan och har sen dess haft en liten paus med hästlivet. Men jag saknar stallivet och att ha en hästkompis att hitta på saker med. Har du en häst, eller större ponny och behöver lite extra hjälp så får du jättegärna höra av dig! (Bor i Malmö, kan ta mig ca 40 min bilavstånd)

  Jag har under mina år i stallet ridit många olika typer av hästar, både på träning och tävling (är dock ingen direkt tävlingsryttare då det aldrig riktigt varit min grej) men skulle påstå att jag har vana av de mesta.

  Stallsysslor är något som jag endast tycker är roligt, och framförallt är det viktigt att allt går rätt och ordentligt till kring hästen! Har även jobbat mycket i stall så jag vet vad som krävs och vad det innebär för ansvar.

  Regn och kyla är heller inget som någonsin skulle stoppa mig från att ta mitt ansvar eller inte orka med, kläder efter väder helt enkelt!

  Förstår även att min ålder säkert kan kännas lite tveksamt, hade det känts bättre med en vuxen ansvarig så är min hästvana mamma jättegärna med och hjälper till/agerar kontaktperson!

  Hoppas någon tycker detta låter intressant, hör jättegärna av dig isåfall så kan vi diskutera priser osv!😁

  Sanne, 0705100437

  First ad
  Kontakta annonsör

   Malmö, Skåne län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad