Ansvarsfull Medryttare/fodervärd söker ponny

 • Annonsid: 1728184
 • en månad sedan
 • 114 Visningar
 • 0 Favoritmarkeringar
Inget pris


  !Läs gärna hela annonsen! Hej jag heter Nicole, är 12 år och bara älskar djur och verkligen hästar! Jag har ridit i 2 år på ridskola, men går i en grupp som har ridit 4 år på ridskolan, jag gick på 4:H i två år från när jag var 5 sen upptäckte jag att det blev lite för lätt. Jag har en sköthäst på min ridskola som jag är hos allt från 1-5 gånger i veckan och tar hand om (vilket innebär att jag: Mockar, kollar så att han är ”hel och ren”, gör rent boxväggar, putsar sadel och träns, borstar honom och såklart myser med han) Jag åker inte till stallet bara för att hoppa upp och rida, för att jag är väldigt mån om hästens hälsa och mående så jag ser det roliga i att bara vara med hästen också! Jag bor norr om Stockholm i vallentuna och mina föräldrar kan skjutsa mig men kan även åka buss max 30 min här ifrån. Jag väger 38 kg och är 145 cm lång, är generellt en väldigt tuff och bestämd ryttare som är jättesnäll mot hästen men det är fortfarande alltid jag som bestämmer inte hästen.


  Tveka inte med att höra av dig om du tror att du har rätt häst för mig så berättar jag lite mer om mig själv, eller om du undrar något så svarar jag såklart på det!

  Med vänliga hälsningar

  Nicole Söderlund

  First ad
  Kontakta annonsör

   Stockholm, Stockholms län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (2)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad