Ansvarsfull medryttare till otroligt snällt sto

 • Annonsid: 1472354
 • 2 månader sedan
 • 437 Visningar
 • 5 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Min älskade häst är en pensionerad varmblodstravare, som är 19 år gammal. Hon är supersnäll vid hantering och lättriden. Tycker bäst om att vara ute med vagnen och har lika lätt för att bara ta en lugn skritt/joggtur som att få springa lite fortare. Är snubblig om hon inte rids ordentligt, det i kombination med mina egna ryggproblem gör att jag rider henne väldigt sällan, och hon är inte tränad i hoppning, men med rätt ryttare är hon duktig. Inte välutbildad, men kan ta båda galopperna med rätt hjälp, och är väldigt samarbetsvillig och lagom energisk. Tycker bättre om att vara ute i naturen än att gå på ridbanan hela tiden, men har fortfarande energi vid varierat arbete. Vi brukar ta promenader i skogen, och tömköra m.m. Hon är mycket känslig i munnen och tycker bättre om bettlöst än bett.
  Letar efter någon som är intresserad av att pyssla och rida eller köra henne eftersom tiden inte räcker till just nu. Krav är en vuxen/ansvarsfull människa som har god rid/hästvana, lugn hand och självklart sunt förnuft. Vi står på en lösdrift i Vinslöv, och det finns ridhus och ridbanor på minimalt skrittavstånd. Antal dagar i veckan utifrån intresse.
  Hör gärna av dig vid seriöst intresse, skicka sms eller mejl!

  First ad
  Kontakta annonsör

   Vinslöv, Skåne län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad