Ansvarsfull ryttare söker medryttarhäst/sköthäst

  • Annonsid: 1338141
  • 2 månader sedan
  • 185 Visningar
  • 4 Favoritmarkeringar
Inget pris

Hej!
Jag är en ansvarsfull och noggrann person som nu önskar få hjälpa till med häst och stallarbete efter att ha varit utan detta i drygt två år - men saknar det så ofantligt mycket.
Har ägt egen häst, haft flertalet medryttarhästar och hjälpt kompisar med tillridning av deras hästar. För två år sedan slutade jag med hästeriet tillfälligt för att fokusera på slutarbeten i skolan samt arbeta heltid efter min universitetsexamen. Sedan dess ridit lite sporadiskt på kompisrs hästar. Nu har vardagen lugnat sig och jag känner mig redo att starta upp ett nytt samarbete - antingen som medryttare eller skötare - 1 alternativt 2 dagar i veckan. Då jag bor i Solna söker jag främst i områden kring Solna/Järvafältet och bidrar självklart ekonomiskt för ridning.

Jag är i grunden en dressyrryttare, något feg för hoppning men älskar att rida i naturen och är inte rädd för fart och fläkt. Har erfarenhet av både krångliga och svåra hästar. Jag är rätt lång och söker därmed medryttarhäst som är minst 170 cm i mankhöjd. Jag hjälper väldigt gärna till med de dagliga sysslorna som att mocka, fylla på vatten och göra i ordning foder. Tack vare mitt flexibla jobb kan jag hjälpa till med in- och utsläpp - vardag som helg om så önskas.

Låter detta som intressant så hoppas jag verkligen att vi hörs! Oavsett om du söker medryttare, skötare eller kanske behöver avlastning i stallet.

Med vänlig hälsning,
Isabelle

First ad
Kontakta annonsör

 Stockholm, Stockholms län, Sverige


Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad