Ansvarsfull tjej söker foderhäst

 • Annonsid: 1515615
 • 9 dagar sedan
 • 81 Visningar
 • 0 Favoritmarkeringar
Inget pris


  FODERHÄST SÖKES

  Hej!

  Jag heter Elsa Westerberg, är en sjuttonårig tjej som fyller arton i januari nästa år. Jag är en glad, aktiv och positiv tjej på 174 cm som just nu är ute efter en foderhäst.

  Jag har ridit i 13 år, både på ridskola men under de senaste åren haft medryttarhästar. Så nu känner jag att det är dags för mig att gå ett steg längre och skaffa foderhäst.

  I min ridning är jag mjuk i handen och lyssnar noga på hästen. Jag är stadig i sadeln och bestämd samt tydlig. Genom mina år av ridning har jag ridit och tagit hand om både tidigare misshandlade hästar som inte haft tillit till människor, bockande och stegrande hästar, samt hästar med mycket egen vilja. Så jag är mycket van vid ”speciella hästar” eller hur man ska säga. Jag har tidigare ridit både engelskt och western, men western är tyvärr inget för mig då jag känner mig mest bekväm i engelsk ridning.

  Vad söker jag för häst då? Jo det jag söker är en hobbyhäst jag kan ha kul med. Jag tänker mycket varierad ridning så det ska vara både dressyr, hoppning och uteritt. Allt detta dock på en hobbynivå så jag letar inte efter en maffig hopphäst. Men en hobbyhäst helt enkelt som man kan rida engelsk ridning på. Jag tänkte att hästen skulle flytta till mig i februari men om det inte passar eller om ni behöver ha fodervärd innan detta går det säkert att lösa.

  Hästen får väldigt gärna finnas i Västa Götaland eller någon grannlän så jag kan åka och provrida lätt.

  Har ni några frågor eller har ni hästen jag söker? Kontakta mig då gärna här på Hästnet eller via sms:

  SMS: 0767893804

  Ber om ursäkt för bilden, har tyvärr inga bra bilder från när jag rider.

  First ad
  Kontakta annonsör

   Göteborg, Västra Götalands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (2)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad