Appaloosa Mare & Appaloosa Arabian Friesian Foal stallion

 • Annonsid: 1766275
 • en månad sedan
 • 984 Visningar
 • 5 Favoritmarkeringar
55 000 kr

 • Inriktning:
  Avel, Övrigt, Allround
 • Ras:
  Varmblod (Halvblod)
 • Mankhöjd:
  155 cm
 • Kön:
  Sto
 • Födelseår:
  2007
 • Färg:
  Tigrerad
 • Namn:
  Bubbles & Apanatschi
 • Ursprungsland:
  Finland

Med tungt hjärta och av skäl som beror på sunt förnuft letar vi efter rätt plats för våra två älsklingar, ett mamma och son-team. Vi skulle vilja och föredrar absolut en plats där de två kan vara tillsammans för livet (naturligtvis ska det sedan läggas). Vår mus föddes den 1.01.2007 och har ett Appaloosa-pass. Vi köpte henne från en återförsäljare för 3 år sedan i ett katastrofalt utmärglat tillstånd. Hon är uppenbarligen ett före detta avelssto som haft många föl, som inte sköttes väl, som saknade motion och som misshandlades svårt. Hon har redan utvecklats mycket bra, men har fortfarande olika dagar och är ibland helt berörbar och lätt att hantera och ibland vill hon inte bli berörd och är ganska dominant och återigen distanserad eller fräck. Sedan finns det också dagar då hon älskar att bli kramad men inte gillar att bli rörd på öron och ben/hovar. Jag köpte henne inridd och har sett bilder och videor, tydligen en före detta cirkushäst som har lärt sig tricks, men jag vill inte rida henne själv på grund av hennes rygg och jag vill inte att hon ska ridas igen i framtiden. Hon säljs enbart som en sidohäst. Hon hade och har haft ETT föl hos oss och hon ska inte avlas vidare, det vill jag klargöra! Hon hade inga problem vid födseln och är i bättre skick än tidigare. Hon är en helt igenom kärleksfull mamma, älskar sitt föl mer än något annat och är en mycket omtänksam mamma! Det är tänkt att hon ska bli gammal tillsammans med sitt föl, inte som tidigare, så vi vill ha en fristad där man tar hänsyn till allt detta. Hon älskar markarbete, långa promenader och longering och det skulle vara bra att bygga upp hennes muskler. Hon är bekant med hundar, boxar och öppna boxar, paddockar och tilläggsfoder. Städning, lastning och duschning också.

Fölet är ett vackert och tillgivet föl. Mamman är 1,58 m och pappan 1,65 m. Med Kenzie är fadern en Friesian Arabian och modern ett Arabian Paint-sto, så han är en absolut drömhäst med en unik karaktär som han alltid för vidare till sina föl. Han är redan fyra gånger far och har producerat helt fantastiska föl som kommer att bli perfekta rid- och familjehästar! Så den lilla kommer också att bli en vacker partner för livet, oavsett kategori. Han växer upp på vår gård med direkt kontakt med människor, hundar och getter och vet hur man blir klappad och putsad från dag ett! Han kommer fortfarande att vara lite överraskad när det gäller färgen och skulle kunna se ut efter pälsbytet. Redan en bra gång.

Jag tar emot prisförslag för båda. Berätta lite om dig själv i meddelandet. Hon bor i Finland nordkarelien. Transport möjlig.

First ad
Kontakta annonsör

 Stockholm, Stockholms län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad