Äppelgården i Järbo uthyres med stallplats

 • Annonsid: 1380645
 • en månad sedan
 • 409 Visningar
 • 4 Favoritmarkeringar
9 000 kr

 • Boyta (m2):
  148
 • Antal Hektar (ha):
  15
 • Antal Rum:
  6
 • Byggnadsår:
  1906

Hästgård i järbo uthyres tillsvidare, bostadshuset är på 148m² och har 6rok. Trevligt läge i ett mysigt samhälle – nära till mataffär, skola och bibliotek. Busshållplats ligger 900m från huset, med bra kommunikationer till sandviken. Kallhyra 9000kr/mån. Huset värms med jordvärmepump, årskostnaden ligger på ca 27000kr. I hyran ingår boxplats/lösdrift i stall med uppvärmd sadelkammare som ligger på gården.

Bostadshuset är nyrustat invändigt och nytt badrum är under uppförande. Bottenplan har en kallfarstu, hall, rymligt kök, badrum med badkar och dusch, vardagsrum och en kammare bakom köket som lämpar sig till t.ex matsal eller kontor. I hallen finns trapp ned till källaren där du har tvättmaskin och ett hobby/arbetsrum. Övervåningen har en stor hall, 3 sovrum, toalett och en walk-in-closet, samt 2 kattvindar för förvaring. Det stora sovrummet har en fungerande kamin.

I trädgården finns en mysig uteplats med tak, samt gott om fruktträd och bärbuskar. Det finns möjlighet till att både odla och hålla mindre djur, så som höns eller kaniner. Husdjur är välkomna, men rökning inomhus är inte tillåtet.

Stallet används av hyresvärd och andra hästägare och medryttare, så det är ofta folk vid gården. I dagsläget bor det 8 hästar i stallet som går på lösdrift i stor gemensam hage med fri tillgång till kravhö – kostnad för detta och eventuellt annat foder tillkommer. Vid stallet finns det även möjlighet att förvara vagn och släde uppe på skullen.

Omgivningarna har fina ridvägar och körvägar, både i skog och över öppna landskap. På ridavstånd ligger Järbo Ryttarsällskaps ridbana och det är inte långt att köra till Gestrike Sportryttares anläggning i jäderfors. Då det är andra som rider i stallet finns det alltid möjlighet att rida ut i sällskap.

Vi ser gärna att det kommer en familj med häst/hästar som vill hyra under en längre tid – 5 år och framåt. Är ni intresserade får ni gärna höra av er till mig, Tina. Fler bilder fås vid intresse.

First ad
Kontakta annonsör

  Gävleborgs län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad