Är Du den vi söker?Gold

 • Annonsid: 1526127
 • 13 dagar sedan
 • 2009 Visningar
 • 43 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Vill du fylla dina dagar med det du gillar mest? Och samtidigt få möjligheten att utvecklas som hästmänniska och ryttare?

  Vi är i en spännande fas med många fina hästar i stallet på vackra Lejondals gård strax utanför Bro (3 mil från Stockholm).
  Du blir en viktig del i vårt team med ansvar för våra stjärnor i stallet och dess dagliga skötsel. I stallet finns även ett antal inackorderade hästar vars ägare litar på att vi tar hand om dem på lika bra sätt som de övriga.
  Tidigare erfarenhet av stallarbete och hästskötaruppgifter är ett plus. Om du saknar erfarenhet men väger upp detta med en brinnande intresse så hör av dig! Vi jobbar tillsammans och du lär dig snabbt våra rutiner.

  Vi tror och arbetar utefter att en häst som mår bra även presterar bra - vilket vi jobbar hårt och noggrant för varje dag.
  Egen häst kan medtas. Lön enligt överenskommelse. Egen färdighetsträning ingår varje vecka, övriga timmar i sadeln utefter förmåga och rutin.


  Om du känner glädje för sporten, kärlek till hästen, är i god fysisk form och vill vara en del i ett framgångsrikt dressyrstall så är du välkommen med din ansökan till sofiabroman@hotmail.com

  Har du frågor eller funderingar så är det bara att höra av dig!

  Anställningen börjar den 1 feb men om du kan börja tidigare efter överenskommelse.

  First ad
  Kontakta annonsör

    Stockholms län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (2)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad