Arabhingst utan stam

 • Annonsid: 1427585
 • 2 månader sedan
 • 799 Visningar
 • 7 Favoritmarkeringar
3 000 kr


  Vill du betäcka ditt sto utan att det ska kosta skjortan? Är du mer intresserad av att hingsten ska ha ett trevligt, stabilt psyke än den finaste stammen? Då har vi lösningen för dig!
  Den här fina arabiska fullblods hingsten utan stam står nu till förfogan via handbetäckning för samtliga friska ston. Alla raser är välkomna, i passande storlek. Mio är en hingst på 146 cm, otroligt snäll, lättlärd och mild hingst som är en gentleman med damerna. Smäcker, högrest och har ett väldigt vackert steg. Frisk och sund, har riktigt starka, bra hovar. Lider inte av exem, fång eller några andra problem. Har än så länge fått alla ston han har betäckt dräktiga.
  Stoet lämnas lämpligaste när hon är i brunst, står hos oss själv i rasthage alternativt kan möjlighet till gräshage finnas om stoet kan gå i flock. Handbetäcks varannan dag på brunsten. Ultraljudet kan man själv stå för och köra henne till eller så kan vi ordna det mot ersättning.
  Skulle stoet inte ta sig, har man 1 brunst till på sig för samma pris.
  4000kr per sto för betäckning + 100kr per dag för skötsel och foder. Har ni fler ston ni vill betäcka? Då kan vi ordna rabatt på sto nummer 2 och 3 om alla kommer samtidigt.
  Välkomna med era ston!

  First ad
  Kontakta annonsör

    Skåne län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (5)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad