Arabsto och Arabvalack

 • Annonsid: 1354209
 • en månad sedan
 • 897 Visningar
 • 33 Favoritmarkeringar
Inget pris
Sammanfattning
 • Ras:
  Araber
 • Mankhöjd (cm):
  145
 • Inriktning:
  Allround
 • Kön:
  Sto
 • Födelseår:
  2008
 • Hästens namn:
  Ex Forsythia

Säljes på grund av min arbetssituation, tidsbrist och familjeskäl. Är du lugn och har tålamod och har tiden och engagemanget som jag inte har?
Säljer dom gärna tillsammans men det är inget krav.

Sto f-08 c:a 145 cm. En mycket social häst. Vill alltid vara med, gillar att bli ompysslad. Positiv till klickerträning, arbete från mark osv. Hon var tänkt till min dotter men på grund av ett succesivt svalnande ridintresse så har hon endast blivit riden i skog och mark. Senaste tiden endast sporadiskt riden. Upplever att hon har blivit mer osäker och tittig nu då man rider ut ensam. Det har inte varit problem tidigare och ridits av oerfaren 12 åring i skog och mark så Jag tror det är en vanesak som märks av mindre då hon får möjlighet komma ut och ridas regelbundet. Fungerar bra tillsammans med annan trygg hästkompis.
Har aldrig varit skodd utan gått barfota sen födseln.

Säljes förmånligt till rätt hem där hon kan få någon som har tiden till regelbunden sysselsättning och motion eftersom hon gärna drar på sig övervikt. Har gått på lösdriftsliknande förhållanden och jag ser gärna att hon får fortsätta med det framöver.
A1 försäkrad. Vaccinerad. Reg. arab.

Arabvalack f-05 c:a 155 cm.
Har haft fång som varit fort övergående. Tidigare skodd men har gått barfota de senaste 5 åren.
Säljes eller kan få följa med som sällskap/lättare ridning eftersom dom trivs så bra ihop. Behandlats för en strålbensskada tidigare och har en känslig rygg vilket gör att jag inte kan garantera hur han håller som ridhäst. Hos oss har han innan han fick fång fungerat som en skogsmulle och uppskattat att få komma ut och röra på sig i skog och mark. Är ganska pigg vid uteritt och därmed ingen ren nybörjarhäst. Men för övrigt en snäll, försiktig och väluppfostrad häst. Även han gått på lösdriftsliknande förhållanden.
A1 försäkrad, Vaccinerad. Reg. arab.

Jag har svårt vara tillgänglig per telefon. Är du intresserad, maila och berätta om dig själv och vad du har att erbjuda.
Ser helst att du är över 18 år eller har hästvana föräldrar.

First ad
Kontakta annonsör

  Västerbottens län, Sverige


Digitalt köpekontraktNy!
Färdigfyllt köpekontrakt med digital signering!
Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad