Arbetsglad kul kille för nya utmaningar

 • Annonsid: 1582436
 • 4 dagar sedan
 • 916 Visningar
 • 22 Favoritmarkeringar
55 000 kr

 • Inriktning:
  Övrigt, Körning, Working Equitation
 • Ras:
  Övriga
 • Mankhöjd:
  165 cm
 • Kön:
  Valack
 • Födelseår:
  2015
 • Namn:
  Blixten MacQueen

Som rubriken lyder är detta en kille för dig som vill ha en rolig häst att arbeta med. Korsning mellan Irish Cob och Varmblod. Han är en stor och snygg Cob-modell.

Blixten är en kille med en stor gnutta humor och en räv bakom varje öra. Är du inte med på noterna så åker mössan av och gärna upp i en gran eller liknande. Han lär sig gärna att spela trudelutter med läpparna på boxgallret om han ska stå inne, allt för att visa att han fortfarande finns till. Han är en cool kille som inte stressar upp sig. Med egen motor och med inställningen "KUL!!" till i stort sett allt.

Han är godheten själv och otroligt smart. Han vill komma till någon där han får lära sig nya saker och där han får en varierad träning med mental stimulans och utlopp för sin fysiska energi.

Han vill komma till dig som är snäll, behandlar hästen med respekt och kärlek och som vill fortsätta att köra in honom (vagn och sele finns). Han skulle också gärna vilja ridas i mer "arbetande grenar" såsom exempelvis WE eller liknande. Han vill gärna ha variation i arbetet och tycker det är kul med NH och arbeta från marken. Och såklart att bli riden ut i naturen där han är en riktig klippa och har både egen motor, bra tempo och ett coolt psyke. Att upptäcka nya ställen tillsammans är något han tycker mycket om.
Säljs inte till någon som letar efter en ren dressyr- eller hoppkompis.

Blixten rids både med och utan sällskap i alla gångarter ute och på banan. På ridbanan lösjobbar han helst. Han är mycket tömkörd, kan kör-kommandon och har släpat rep, kättingar och rör, helt oberörd. Trafiksäker. Sover gärna i grävmaskinsskopan om han får. Helst medan den kör. Han tycker också att det är kul att åka iväg på äventyr men har aldrig provat att åka i skopan (tyvärr-tror jag han tycker), vi tar transport eller hästbil.

Blixten trivs bäst på lösdrift där han kan fläka ut sig med ett ben i varje hörn om nätterna och tryna som en riktig gris. Med fri tillgång till grovfoder mår han som bäst. Han kan också stå på box utan att stressa upp sig men han trivs inte att vara instängd längre stunder - han vill ha stort och fritt.
Stora kuperade hagar är ett krav.

Han är inte aktuell till ett hem där barnen ska lära sig rida.

Blixten är född här på vår gård och är en riktig gårds- och familjemaskott. Hemmet är otroligt viktigt och han vill komma till någon som har honom som en prioriterad, viktig och kär vän!

Fodervärd är intressant - men inte pga att du har en knaper ekonomi. Han vill komma till någon som har råd med honom varje månad och som också har råd att betala om han blir sjuk eller skadad.
Kan också säljas, med kontrakt på att jag får första tjing på att köpa tillbaka honom om han någon gång säljs igen.

Hör gärna av dig på sms på 0723667496 som första kontakt där du berättar om dig själv och vad du kan erbjuda Blixten så tar vi det sedan därifrån.

Fler bilder och filmer går såklart att få vid seriöst intresse.

Välmött!

First ad
Kontakta annonsör

 Strängnäs, Södermanlands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (3)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad