Arbetsryttare /hästskötare

  • Annonsid: 1338900
  • 3 månader sedan
  • 174 Visningar
  • 1 Favoritmarkeringar
Inget pris
Sammanfattning
  • Typ:
    Anställning

Hej. Mitt namn är Mikaela Persson och jag är 27 år gammal. Jag bor i Helsingborg och är en tjej på ynka 163cm och 41 kilo.
Har bra erfarenheter då jag ridit sedan barnben och har även haft en egen häst som jag ridit in själv. Tyvärr var jag tvungen att sälja honom.
Jag har alltid haft ett stort intresse för galoppsporten, när jag gick på plönningegymnasiet gick jag inriktning jockey men tog aldrig någon licens, men aldrig börjat med den så jag har mest ridit dressyr i mina dagar. Jag är hårt arbetande och ställer upp i alla lägen.
Helst av allt hade jag velat börja i ett galoppstall men annars är jag öppen för att börja i ett dressyrstall. Vill komma till ett ställe där jag får lära mig mycket och där det är iallafall lite ridning.
Just nu går jag i skolan några gånger i veckan så jag skulle kunna tänka mig att testjobba några veckor för att se att allt fungerar innan jag hoppas av skolan, tänkte mig dagarna jag är ledig och helger.
Skulle kunna tänka mig att flytta.

Skulle gärna vilja ha vit.lön eller efter överenskommelse eftersom jag har räkningar att betala..

Första kontakt sker via mejl då jag inte vill bli uppringd av oseriösa personer.

Undrar ni något mer är ni välkomna att kontakta mig på: mkaperssonn@hotmail.com

First ad
Kontakta annonsör

  Skåne län, Sverige


Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad