Ryttare söker foderhäst.

  • Annonsid: 1542421
  • en månad sedan
  • 832 Visningar
  • 1 Favoritmarkeringar
Inget pris

  • Inriktning:
    Dressyr
  • Ras:
    Varmblod (Halvblod)

Hej!

Mitt namn är Alexandra Jönsson, 27 år gammal bosatt i Helsingborg.

Har börjat fundera på att hitta en ny foderhäst pga förändringar i halskotpelaren på min nuvarande som inte ser så ljust ut.
Jag har ridit i stort sätt hela mitt liv, haft tre foderhästar genom tiderna, gick hästutbildning under gymnasietiden och även haft några medryttarhästar.

Jag vet innebörden av att ta hand om en häst, ge de bästa möjliga förutsättningar till ett bra liv både från marken och på ryggen. Hästhållningen är a och o för min del och jag är väldigt lyhörd för hästens välmående när det gäller både foder, utrustning och hälsosam motion.

Tyvärr har jag stött på en hel del hästar med dolda fel, eller ej utredda hältor vilket har lett till att jag många gånger fastnat i min ridning pga dessa hinder och har inte kommit igång som jag hade velat sedan min foderhäst innan min nuvarande och nu vill jag verkligen hitta mig en frisk Häst. Jag är inriktad på dressyr, men vill gärna ha en skogsmulle i kombination med en arbetsvillig häst på banan. Är inte intresserad av att tävla, men vill gärna ha kontinuerliga träningar för både min och hästens skull.

Inackorderingstallet jag står på erbjuder både ridhus, två paddockar, sällskap i hagen om möjligt, nära till skogen och möjligheter till många olika sorters tränare.

Har du en häst som inte är igångsatt och vill att jag ska sätta igång den får du vara beredd på att stå för en del av kostnaden tills att den är igångsatt.
Är din häst ej utbildad och ser detta som en möjlighet att få en engagerad ryttare som vill vidareutveckla är jag öppen för förslag.
Jag står för hyra, foder, skoning. Ej försäkring, eventuella skador/medicinering/vaccinationer.

Ej intresserad av ridtravare.

Hoppas vi hörs.
Med vänlig hälsning, Alexandra.

First ad
Kontakta annonsör

 Helsingborg, Skåne län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad