Arbetsvillig storhäst sökes

  • Annonsid: 1578857
  • 18 dagar sedan
  • 106 Visningar
  • 5 Favoritmarkeringar
Inget pris

  • Inriktning:
    Hoppning, Dressyr, Allround

Vi är två rutinerad ryttare som fyller 18 respektive 19 år och har de senaste tre åren haft foderhästar och letar nu egen häst. Varierad träning värderad högt och vi har tidigare erfarenhet av hästar i olika åldrar samt temperament. En av oss är mer dressyrintresserad och den andra mer hoppintresserad men vi har båda ambitioner om att utvecklas inom båda disciplinerna.

Vi söker storhäst från 160 cm och uppåt med inriktning allround, hopphäst med taktfasta gångarter eller dressyrhäst som hoppats en del. Hästen skall vara mellan 4 - 12 år gammal. Ett krav är att den skall vara trygg i skogen och ett stort pluss är om den går att rida ut på ensam. Hästen skall ha egen motor och en vilja att lära sig och arbeta. Hästen behöver ej ha några större meriter men ska vara grundutbildning och får mer än gärna vara högre utbildad än så.

Vi är medvetna om vad den typ av häst vi söker kan kosta. Hör gärna av er om ni har en häst ni tror kan passa oss så berättar vi gärna mer. Vi har även mycket ridfilm om ni vill se.

Nås på sms eller WatsApp på 0724488136

First ad
Kontakta annonsör

 Partille, Västra Götalands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (2)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad