Arlingthon JS

 • Annonsid: 1487540
 • 7 dagar sedan
 • 158 Visningar
 • 7 Favoritmarkeringar
70 000 kr

 • Inriktning:
  Hoppning, Fälttävlan, Allround
 • Ras:
  Varmblod (Halvblod)
 • Mankhöjd:
  165 cm
 • Kön:
  Hingst
 • Födelseår:
  2020
 • Namn:
  Arlingthon JS
 • Ursprungsland:
  Sverige

Arlingthon JS är född 5 april 2020. Han är e. Viking Hästak (e. Heartbeat – Carmargue – Fortus Hästak) och är hans allra första avkomma, Viking har presterat mycket bra på tävlingsbanorna redan även om han inte är så gammal ännu. 2020 Började med att VINNA 6 års Championatet i Gothenburg Horse Show. 2019 var han 4:a i Breeders 5års Championat, veckorna innan tävlade han i Unghäst VM Zangershide Belgien. Där gjorde han mycket väl ifrån sig med en felfri runda första dagen och ett förargligt nedslag nästa dag.
Han hade innan dess placerat sig 6:a i Youngsters Finalen i augusti.
Viking gick också Falsterbo Horse Shows 5 års klass med felfri runda i somras.
Han hade börjat 5års säsongen 2019 med en 3:e placering i Gothenborg Horse Shows 5 års klass.
Som 4 åring Vann han 4års Championatet i Falsterbo och även kvalet på Grevlunda. Han var 3:a i Breeders som 4 åring.

Arlingthon är ue. Nintender där även han haft en bra och framgångsrik karriär. Han har många framgångsrika avkommor och han själv fick bla. dessa kommentarer av avelsnämnden "Ädel, maskulin och högställd och med ett uttrycksfullt huvud. Han har ett stort lätt hopp med mycket god teknik, speciellt bak. Lätt, spänstig och reglerbar galopp.”

Arlingthon är trevlig och väldigt social att hålla på med, han är 5,5 månad nu och har under hela uppväxten växt jämnt och fint! Han rör sig trevligt och är enkel att hålla på med, inga problem att stå i egen box ett när man är inne ihop med mamma i en annan box. Han är busig och lite kaxig i hagen men aldrig dum vad jag sett. Tror han skulle passa till fälttävlanshäst eller det just du skulle vilja satsa på. Han har två halvbröder på mammas sida varav äldsta gick treårstest i år med hoppdiplom och en poäng från gångartsdiplom. Arlingthon är reda att flytta från mamma i början på oktober men möjlighet att ha honom uppstallad längre ihop med jämnåriga hingstar/valacker med lekfarbror finns!

Han är försäkrad i Sveland sedan han var liten och har dolda felförsäkring, liv och användbarhet samt veterinärvård.
Pris kan diskuteras då hemmet är väldigt viktigt!
Tveka inte att höra av er om ni har frågor eller vill komma och träffa en riktigt mysig kille.
Mer bilder och film kan skickas

First ad
Kontakta annonsör

 Örebro, Örebro län, Sverige


Fler annonser från säljaren (4)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad