Åsna /åsnor sökes till förevigthem

 • Annonsid: 1582299
 • 9 dagar sedan
 • 132 Visningar
 • 2 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Vi söker åsnor till vår gård.
  Vi erbjuder ett livslångt hem med mycket kärlek och omvårdnad. Jag är djurvårdare och vår gård tar även emot djur som behöver en andra chans i livet.
  Har besöksverksamhet med bla djurassisterat samtalsstöd för människor i alla åldrar. Vi arbetar för att vara en trygg plats för djur och människor (i den prioriteringsordningen).

  Finns inget tvång i att åsnorna måste delta i verksamheten utan det gör endast de djur som tycker att det är kul med uppmärksamhet.
  Vi har exvis en shettis som vi räddade från slakt, hon uppskattar inte människor alls, undantaget små gyllene ögonblick när hon kan komma fram självmant till någon av oss som bor på gården och vilja bli kliad en stund. Enda tvång hon utsätts för är exvis obligatoriska saker som hovis.

  En C-ponny som kom från svår vanvård är tvärtom, han älskar uppmärksamhet och att bli pysslad med.

  Vårt fokus ligger på att lära känna individerna och försöka lyssna in dem efter bästa förmåga. Det är även det vi försöker lära ut. Du kan gå på ridskola och lära dig kontrollera en häst. Du kan gå på zoo och titta på djur. Det vi fokuserar på är att lära sig att förstå djuren och respektera dem som individer. Vi tror att det är oerhört välgörande för en människas välmående att komma i kontakt med djur och natur, samt lära sig lite om vegetariskt självhushåll.

  Vi har förutom hästar även alpackor, baggar (adopterade av oss så deras mödrar stött bort dem, uppfödda med flaska), grisar (räddade men världens bästa jordfräsar), getter, fjällnära kor, kamel och en hel del olika fjäderfän.

  Vi har en stadig grupp engagerade människor som hjälper till med gården och det blir inte massa olika som hanterar dem om de inte är bekväma med det. Vi skriver gärna kontrakt på att de inte under några omständigheter får säljas vidare och att ni får regelbundna uppdateringar om dem (om ni Önskar det, kommer inte tvinga).

  Har du åsnan eller åsnorna som fattas oss och som ni tror kan passa in här hör gärna av er

  First ad
  Kontakta annonsör

   Falköping, Västra Götalands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (2)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad