Attraktivt läge i Vallentuna

  • Annonsid: 1299232
  • 4 månader sedan
  • 936 Visningar
  • 4 följare
5 975 000 kr
Sammanfattning
  • Boyta (m2):
    99
  • Antal Rum:
    5

Lantligt läge på gränsen mellan Vallentuna och Upplands Väsby. Strategiskt och spännande område i en av Sveriges snabbast växande kommmuner. Gård med möjligheter att förädla och skapa en drömbostad med tre skiften skog- och åkermark. Huvudbyggnaden är inredd i ett plan och taxerad till 99 m². Övre plan är oinrett och det föreligger renoveringsbehov.

Barnvänliga Vallentuna 3 mil norr om Stockholm City erbjuder all bekvämlig service man kan tänka sig. Uppskattad barnomsorg, gott om grundskolor och ett flertal idrottsanläggningar för alla möjliga sporter. Närheten till både Vallentuna och Upplands Väsby Station, 7 respektive 8 km bort tillsammans med att Arlanda endast ligger 2 mil från fastigheten är några fler fördelar. Vallentuna ligger nära Östersjön där det erbjuds ett flertal marinor med båtplatser. För den golfintresserade finns det inom 20 minuter med bil gott om banor i norrort. Trafikverket planerar för en ny vägsträckning av vägen vid huset.

Välkommen till Vallentuna och med din intresseanmälan till fastighetsmäklaren.

Pris: 5 975 000 kr
Läs mer och kontakta mäklaren
Adress: Grana 21 Vallentuna

First ad
Kontakta annonsör

  Stockholms län, Sverige


Fler annonser från säljaren (2)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad