Automatisk mockningsmaskin

 • Annonsid: 1704304
 • 3 månader sedan
 • 411 Visningar
 • 2 Favoritmarkeringar
59 900 kr

 • Märke:
  Paddock Cleaner
 • Modell:
  Sweeper Collector
 • Skick:
  Oanvänd

Smidigt mockningsalternativ för platta hagar och paddockar för att spara tid vid mockning med hjälp av gödselsug.
Sweeper collector är lätt att använda och funkar både till mockning och för att samla upp gräs, löv mm. Maskinen kopplas på en ATV, UTV, åkgräsklippare eller liknande.
Maskinen har en arbetsbredd på 1,2 meter och kombinerar borstar med en 7,5 hk motor för att transportera gödseln upp från marken.
Behållaren är på 750 liter och tillverkad av tåligt stål. Både maskin och motor säljs med 2 års garanti.

I vårt sortiment tillhandahåller vi även Greystones Gödselsugar där man med munstycke suger upp gödseln. Att manuellt suga upp gödseln är det överlägset bästa sättet att få hagen helt ren och undvika flugor och parasiter. I det fallet hagen eller paddocken inte är helt slät, om man är rädd om underlaget (tex på ridbanor) eller man är ute efter ett riktigt bra resultat, tex för att undvika blodmask och parasiter rekommenderar vi istället våra sugar från Greystone. Våra maskiner passar både dig som har stall, stuterier, hästar, ponny, uppfödning, lösdrift, mm men också till uppfödare av alpacka och för städning av tex fruktodlingar, parker mm.
Kontakta oss gärna så hjälper vi er med lösningen som passar just er verksamhet bäst.

I vårt samarbete med Wasa Finans kan vi erbjuda räntefritt privatköp eller förmånlig leasing. Kontakta oss gärna för en offert.
Vi gör gärna förmånliga paket tillsammans med fyrhjulingar från Goes, Hisun eller Segway Powersports. Kontakta oss för offert eller besök vår butik i Bankeryd!

Välkommen!
www.muddy.se
036-65555

First ad
Kontakta annonsör

 Jönköping, Jönköpings län, Sverige


Fler annonser från säljaren (2)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad