B-C ponnysto, Läromästare med tävlingserfarenhet SÖKES

  • Annonsid: 1576429
  • 20 dagar sedan
  • 101 Visningar
  • 3 Favoritmarkeringar
125 000 kr

  • Kön:
    Sto
  • Mankhöjd:
    cm

Vi söker min dotters andra ponny.

Nu letar vi efter en ponny med god tävlingserfarenhet i hoppning men gärna även lyhörd i dressyr. Vår första ponny var den absolut bästa första-ponny man kunde ha, men nu vill min dotter mer.

Finnes: nätt 10-årig tjej som är ambitiös och välbalanserad och som hoppar nuvarande ponny LC-banor hemma. Nuvarande ponny vill dock inte mer och det får vi respektera. Vi erbjuder en hästkunnig familj och en active stable lösning för ponnyn, dvs en modern lösdrift där ponnyn går med 7 andra ston och datorer sköter utfodring 10 ggr per dag och ger mängd efter vad man ställer in för foderranson per individ. Skötsel etc sker inomhus och det finns möjlighet till ”uppstallning” om det skulle vara nödvändigt vid skador etc. Men ponnyn vi söker måste tycka om att vara utomhus.

Träning sker i ridhus/ridbana och varieras med mycket skogsturer, tömkörning, och även lek (tolkning, fotboll, barbackalek, WE försök etc.).

Första kontakt gärna via hästnet.
Mvh Katja

Mer om active stable: https://www.lidingosidan.se/ekonomi/ny-ridanlaggning-snart-klart-ute-vid-elfviks-gard/

First ad
Kontakta annonsör

 Lidingö, Stockholms län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad