B eller C ponny sökes för träning/tävling och verksamhet

  • Annonsid: 1308239
  • 3 månader sedan
  • 180 Visningar
  • 0 Favoritmarkeringar
Inget pris
Sammanfattning
  • Inriktning:
    Hoppning

Jag letar åt min dotter efter en B eller C ponny att hyra eller ha på foder. Dottern blir 11 år i år och har ridit större delen av sitt liv, både lektion och privat. För tillfället rider hon lektion en gång i veckan och varannan vecka i en specialgrupp med inriktning hoppning. Hon hjälper även till med att rida ett par hästar privat.

Hon tävlar på klubbnivå så ofta hon hinner. I dressyren har hon nyligen gått över till LC och det med goda resultat hittills. Dock är hoppning hennes främsta intresse och på tävlingar har hon hoppat banor på 60 cm, även det med gott resultat. Hon har tidigare i år tagit grönt kort (via mig) men har pga hästbrist inte kommit iväg på några tävlingar än.

Det vi söker är en ponny som hon kan utvecklas tillsammans med och börja pröva att tävla utanför klubben, främst inom hoppning men eventuellt även någon dressyrtävling. Hon är inte rädd för fart eller bus och har bra balans.

Ponnyn vi söker måste kunna fungera i verksamhet då den kommer stå på ridskolan där hon rider och gå med på lektioner ca 3 dagar i veckan. På så vis får ponnyn vistas i ett mycket fint stall med stora boxar, fina ridbanor och ridhus, stora hagar med många kompisar och kunniga tränare (och annan fantastisk personal) finns alltid tillgängliga.

Filmer finns och skickas på begäran.

Jag nås enklast via mail och på telefon på eftermiddagarna.

First ad
Kontakta annonsör

 Ludvika, Dalarnas län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad