Baggå Herrgård

  • Annonsid: 1318009
  • en månad sedan
  • 616 Visningar
  • 2 följare
9 000 000 kr
Sammanfattning
  • Boyta (m2):
    239
  • Antal Hektar (ha):
    16

För att komma till Baggå Herrgård åker man genom en lönnallé och över en bro som korsar hedströmmen.
Denna fantastiska Herrgård uppfördes 1862 i tre plan. byggnaden som har en total bygg yta om ca. 720 kvm är uppförd i tegel med utvändig puts.

Första plan består av en hall som går igenom hela huset samt två stycken lägenheter, en som idag används privat. För att komma till andra plan använder man det magnifika sten trapphuset. Detta plan består av ett rymligt nyligen renoverat kök med totalt 18 skåp som består av massiv ek och totalt 7 rum.
Det finns en utgång till en takterrass med härlig utsikt över Hedströmmen.

Det tredje planet består främst av sovrum, samt en inredd bastu. Byggnaden har ett vattenburet värmesystem som värms av en pellets panna som finns i ett angränsande pannhus. Avloppet är godkänt och dricksvatten kommer från en källa med självtryck. Det finns även ett lusthus som ligger på samfälld mark.

Till gården hör även tre stycken större ekonomibyggnader med en byggyta om ca. 600 kvm per byggnad. det används idag som förråd men har tidigare används för diverse djuruppfödning. En av ekonomibyggnaderna ligger på en separat fastighet Prästbyn 1:14. Denna ingår även i köpet.
Nuvarande ägare vill disponera halva övervåningen på denna ekonomibyggnad i fem år som förråd.

Pris: 9 000 000 kr
Läs mer och kontakta mäklaren
Adress: Baggå Herrgård, Skinnskatteberg

First ad
Kontakta annonsör

 Skinnskatteberg, Västmanlands län, Sverige


Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad